نحوه پخت میگو با شلیل کبابی /آشپزی
موادلازم :شلیل = دو عدد سبزیجات دلخواه = 170 گرم سس سرکه = به میزان دلخواه میگو = به تعداد دلخواه ارزش غذایی: این غذا برای هر نفر حدود 400 کالری انرژی، 27 گرم پروتئین، 15 گرم کربوهیدرات، 27 گرم چربی، 5 گرم فیبر، 172 میلیگرم کلسترول و 330 میلیگرم سدیم دارد.طرز تهیه: 2 عدد
موادلازم :شلیل = دو عدد
سبزیجات دلخواه = 170 گرم
سس سرکه = به میزان دلخواه
میگو = به تعداد دلخواه
ارزش غذایی:
این غذا برای هر نفر حدود 400 کالری انرژی، 27 گرم پروتئین، 15 گرم کربوهیدرات، 27 گرم چربی، 5 گرم فیبر، 172 میلیگرم کلسترول و 330 میلیگرم سدیم دارد.طرز تهیه:
2 عدد شلیل هسته گرفته را با برشهای نازک خلالی خرد کنید و روی گریل، کنار میگوهای ادویهدار و تند بگذارید (طوری که رویشان به سمت بالا باشد) 4 دقیقه بپزید و بعد سمت دیگرشان را بپزید. در یک کاسه بزرگ، 170 گرم برگهای ریز و خوشرنگ سبزیجات دلخواه خود را به همراه نصف پیمانه برگ تازه ریحان مخلوط کنید و در آخر یکچهارم پیمانه سس سرکه (مخلوط یکچهارم پیمانه سرکه قرمز، مقداری نمک و یکچهارم پیمانه فلفل سیاه با مقداری روغن زیتون) رویش بریزید و حسابی مخلوطشان کنید. این مخلوط را بین 4 بشقاب تقسیم کرده و رویشان را با چند میگو، شلیل و در صورت دلخواه چند برش آووکادوی رسیده و یکچهارم پیمانه بادام برشته تزئین کنید.
منبع:آشپز آنلاین
برچسب ها :آشپزی ، آموزش آشپزی ، دستور پخت ، شلیل کبابی ، طرز تهیه ، گل بانو ، میگو ، نحوه پخت ، نحوه پخت میگو باشلیل کبابی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0