کد خبر : 18707
تاریخ انتشار : شنبه 26 فروردین 1402 - 21:08

آموزش آش عاشوره تركيه اي خوشمزه

آموزش آش عاشوره تركيه اي خوشمزه

عاشوره یکی از غذاهای محلی و خوشمزه ترکیه است که بیشتر در مراسم مذهبی و برای نذری استفاده می‌شود و روش پخت این آش خوش طعم خیلی راحت و سریع است.

آش عاشوره آشوره چیست آش آجیل ترکیه آشوره ترکیه آش آجیل زنجان آش آجیل شیرازی آش ترکیه ای

عاشوره یکی از غذاهای محلی و خوشمزه ترکیه است که بیشتر در مراسم مذهبی و برای نذری استفاده می‌شود و روش پخت این آش خوش طعم خیلی راحت و سریع است.

مواد لازم برای ۶-۸ نفر
گندم حلیم یک و نیم لیوان
نخود ۱ استکان
لوبیا سفید ۱ استکان
برنج ریز یا نشاسته ۳ قاشق غذاخوری
قیسی ۱۵ عدد
انجیر خشک ۱۱ عدد
کشمش زرد ۱ استکان
کشمش ریز سیاه ۱ استکان
شکر ۳ و نیم استکان
پرتقال ۱ عدد
پودر پسته برای تزئین ۱ استکان
بادام بدون پوست یک و نیم لیوان
فندق بدون پوست یک لیوان
چوب دارچین به مقدار دلخواه

طرز تهیه عاشوره

مرحله اول

ابتدا نخود و لوبیا را که از شب قبل خیس کرده‌اید تا موجب نفخ نشود و سریع‌تر پخته شوند، آبکشی کنید و در قابلمه بریزید و با مقداری آب بگذارید تا خوب بپزند.

نکته: بهتر است چند بار آب نخود و لوبیا را وقتی که گذاشته‌اید خیس بخورند، عوض کنید.

مرحله دوم

بعد گندم را که از دو تا سه ساعت قبل در آب خیس کرده‌اید، آبکشی کنید و در یک قابلمه با مقداری آب روی حرارت متوسط قرار دهید تا خوب پخته شود و دانه‌های گندم شکفته شوند.

مرحله سوم

برنج را هم که از چند ساعت قبل در آب خیس کرده اید، آبکشی کنید و به گندم اضافه کنید، نخود و لوبیا را هم روی گندم بریزید و با مقداری آب روی حرارت ملایم قرار دهید.

مرحله چهارم

همه مواد را با هم مخلوط کنید، بعد یک پرتقال را تمیز بشورید و پوست نارنجی آن را با رنده ریز رنده کنید و به مواد اضافه کنید و آب پرتقال را هم بگیرید و روی مواد بریزید.

مرحله پنجم

کشمش‌ها را که یک ساعت در آب خیسانده‌اید به مواد اضافه کنید و هم بزنید، بعد قیسی را بشورید و خرد کنید و روی ترکیب مواد بریزید، انجیر‌ها را هم خرد کنید و اضافه کنید.

نکته: برای خوشمزه‌تر شدن عاشوره از ترکیب کشمش زرد و کشمش ریز سیاه استفاده کنید.

مرحله ششم

حالا با سلیقه و دلخواه خودتان دو عدد سیب را پوست بگیرید و مکعبی و ریز خرد کنید و به مخلوط مواد اضافه کنید، با توجه به ذائقه خودتان می‌توانید دو عدد میخک هم در قابلمه بیاندازید.

مرحله هفتم

بعد مغز فندق و مغز بادام و به دلخواه خودتان مقداری چوب دارچین را هم به ترکیب مواد اضافه کنید و خوب همه مواد را با هم ترکیب کنید و روی حرارت ملایم اجازه دهید تا بپزند.

نکته: برای خوشمزه‌تر شدن آش مقداری مغز گردو هم به مخلوط مواد اضافه کنید.

مرحله هشتم

اگر مقدار آب کم بود و هنوز مواد خوب پخته نشده بودند مقداری آب جوش اضافه کنید و اجازه دهید تا باز با هم بپزند، بعد مقداری شکر را با توجه به ذائقه خودتان اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله نهم

دوباره بگذارید تا نیم ساعت دیگر روی حرارت ملایم با هم بپزند و در این مدت مدام مخلوط را به هم بزنید بعد از اینکه آش به شکل و غلظت حلیم رسید از روی حرارت بردارید. در آخر آش عاشوره را در ظرف مناسب بکشید و با پودر پسته، خلال بادام، خرده‌های گردو و پودر دارچین تزئین و میل کنید.

READ
سیب زمینی به شکل موش

منبع :چي شي

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *