کد خبر : 1801
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 21 شهریور 1392 - 16:16

طرزتهیه ژله خامه ای!دسر

طرزتهیه ژله خامه ای!دسر

بسته ژله پودر ژله به رنگ قرمز رو با 1 ق غ پودر ژلاتین حل کنین و سپس نصف ایوان آب جوش بهش اضافه کرده بذارین رو حرارت تا کاملا حل شه سپس نصف لیوان آب سرد اضافه کنین بعد در یک ظرف مناسب که کفش نسبتا پرب شده بریزین نباید ارتفاش بیشتر از 1 سانت شه میذارین داخل یخچال تا خوب ببنده.

طرزتهیه ژله خامه ای

طرزتهیه ژله خامه ای

مواد لازم برای ظرفی به قطر 15 سانت

2 بسته پودر ژله رنگ روشن مثل موز یا آلوورا

خامه صبحانه 400 گرم

پودر ژلاتین 1ق غ

شکر 1 ق غ

شیر ولرم1 لیوان پر

آب جوش 1 لیوان پر

آب سرد 1 لیوان پر

طرز تهیه:

2 بسته پودر ژله ، 1 ق غ پودر زلاتین و شکر رو با 1 لیوان آب جوش حل کنین برای بهتر حل شدن بزارین روی حرارت ملایم و هم بزنین تا کامل حل شه یا که از ماکروفر استفاده کنین. وقتی کامل حل شد و مایع شفاف بدست اومد 1 لیوان آب سرد و اضافه کنین تا کامل حل شه سپس 1 لیوان شیر ولرم و کل خامه به قدر هم بزنین که خامه کاملا حل شه و محلول یکدست شه

و اما برای قلبها:

1بسته ژله پودر ژله به رنگ قرمز رو با 1 ق غ پودر ژلاتین حل کنین و سپس نصف ایوان آب جوش بهش اضافه کرده بذارین رو حرارت تا کاملا حل شه سپس نصف لیوان آب سرد اضافه کنین بعد در یک ظرف مناسب که کفش نسبتا پرب شده بریزین نباید ارتفاش بیشتر از 1 سانت شه میذارین داخل یخچال تا خوب ببنده.

طرزتهیه ژله خامه ای!دسر

برای قالب زدن من از این قالبها استفاده میکنم جوری قالب بزنینی که ژله هدر ندره

READ
نکاتی مهم برداشتن زیر ابرو

طرزتهیه ژله خامه ای!دسر

طرزتهیه ژله خامه ای!دسرحالا قلبهای بزرگتر رو میپینیم کف قالبمون و کوچیکترهارو دور قالب(قالب رو بهتره قبلش چرب کنین) بعد از چیدن میذاریم داخل یخچال تا خوب به قالب بچسبن

طرزتهیه ژله خامه ای!دسرتو این فاصله چیدن قلبها ژله خامه ایمون هم خنک شده میریزیم توی قالب و میذاریم داخل یخچال بعد که از قالب دراومد میشه این

 منبع:خاطرات آشپزی

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *