نحوه پخت خوراک سیب زمینی شکم پر!آشپزی
مواد لازم سیب زمینی متوسط 5 عدد مرغ 200 گرم ریش ریش شده قارچ نگینی شده 100 گرم پیازداغ 100 گرم رب گوجه – نمک – فلفل – ادویه لیمو فلفلی تخم مرغ دو عدد آرد سوخاری به مقدار لازم طرز تهیه : سیب زمینی نپخته را از عرض به حلقه هایی با ارتفاع 1.5
مواد لازم
سیب زمینی متوسط 5 عدد
مرغ 200 گرم ریش ریش شده
قارچ نگینی شده 100 گرم
پیازداغ 100 گرم
رب گوجه – نمک – فلفل – ادویه لیمو فلفلی
تخم مرغ دو عدد
آرد سوخاری به مقدار لازم
طرز تهیه :
سیب زمینی نپخته را از عرض به حلقه هایی با ارتفاع 1.5 سانتی متر برش می دهیم و در ظرفی حاوی آب جوش (روی گاز نباشد) برای ده دقیقه قرار می دهیم تا کمی انعطاف پذیر شود . بعد هر حلقه را برداشته و یک برش عرضی تا نزدیکی انتها می دهیم به این صورت که انتها از هم جدا نشود . امیدوارم متوجه شده باشید ! مرغ و قارچ و پیاز داغ را که آماده کرده و به آن رب و نمک و ادویه زدیم و سرد شده را به اندازه ی لازم داخل برش سیب زمینی قرار می دهیم . اینقدر زیاد نمی ریزیم که از برش سیب زمینی بیرون بریزد . و بعد دو سر باز سیب زمینی را گرفته در تخم مرغ و آرد سوخاری می زنیم و سرخ می کنیم … کاور این سیب زمینی ها کرانچی شده و ترد و خوشمزه ست . حتماً دقت کنید که روغن را به اندازه ای بریزید و شعله مناسب باشد و اینقدر زمان بدهید که سیب زمینی کاملاً پخته شود .
منبع:امروز غذا چی درست کنم
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0