کد خبر : 1640
تاریخ انتشار : چهارشنبه 13 شهریور 1392 - 14:41

نحوه پخت شیرینی گل!شیرینی

نحوه پخت  شیرینی گل!شیرینی

سینی را در فر به مدت پانزده تا بیست دقیقه قرار میدیم بعد از پانزده دقیقه سینی را از فر در میاریم و تکون میدیم اگر شیرینی ها در سینی حرکت کردن آمادست .


[box type=”success” align=”aligncenter” class=”http://www.golbano.ir” ] آرد را الک می کنیم .کره و پودر قند را با قاشق مخلوط می کنیم بعد با همزن میزنیم تا جائی که رنگش کرم رنگ و حجمش دو برابر بشه .تخم مرغ و وانیل را بهش اضافه می کنیم و خوب به هم میزنیم .[/box]

مواد لازم :
کره :           1/2 پیمانه
پودر قند :     1/2 پیمانه
تخم مرغ :    1 عدد
وانیل :         1/8 قاشق چایخوری
کاکائو :       به میزان لازم

طرز تهیه شیرینی گلآرد را الک می کنیم .کره و پودر قند را با قاشق مخلوط می کنیم بعد با همزن میزنیم تا جائی که رنگش کرم رنگ و حجمش دو برابر بشه .تخم مرغ و وانیل را بهش اضافه می کنیم و خوب به هم میزنیم .


آرد :           به میزان لازم
رنگهای مجاز خوراکی : کمی

طرز تهیه :
تمام مواد باید به دمای محیط برسند.فر را در موقع شروع کار با 180 درجه سانتیگراد روشن می کنیم .آرد را الک می کنیم .کره و پودر قند را با قاشق مخلوط می کنیم بعد با همزن میزنیم تا جائی که رنگش کرم رنگ و حجمش دو برابر بشه .تخم مرغ و وانیل را بهش اضافه می کنیم و خوب به هم میزنیم . آرد را کم کم اضافه می کنیم تا جائی آرد اضافه می کنیم که خمیر مقداری چسبندگی را داشته باشه .هر مقدار از خمیر را که مایل هستیم به رنگ دیگه باشه جدا می کنیم .اگر مایل به داشتن رنگ قهوه ای باشیم مقداری پودر کاکائو به خمیر جدا شده اضافه تا رنگ دلخواه را بدست بیاریم بعد اگر خمیر باز چسبندگی داشت کمی آرد بهش میزنیم در استفاده از آرد مراقب باشید چون شیرینی را بعد از پخت سفت می کنه.از رنگهای مجاز خوراکی برای داشتن رنگهای دیگه استفاده می کنیم به همان ترتیب اضافه کردن پودر کاکائو. روی خمیرها را میپوشونیم برای اینکه خشک نشن احتیاجی به استراحت نیست.از هر خمیر به تعداد پنج تا شش توپ درست می کنیم و به صورت گلبرگ اطراف یک توپ خمیر با رنگ متضاد قرار میدیم تعداد گلبرگها سلیقه ای هست .با کمی فاصله از هم اون ها را در سینی فر می چینیم احتیاجی نیست سینی فر را چرب کنیم .سینی را در فر به مدت پانزده تا بیست دقیقه قرار میدیم بعد از پانزده دقیقه سینی را از فر در میاریم و تکون میدیم اگر شیرینی ها در سینی حرکت کردن آمادست .

منبع :نمناک

READ
طرز تهیه شیرینی کراکر شکلاتی/شیرینی مخصوص عید
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *