نحوه پخت شیرینی گل!شیرینی
سینی را در فر به مدت پانزده تا بیست دقیقه قرار میدیم بعد از پانزده دقیقه سینی را از فر در میاریم و تکون میدیم اگر شیرینی ها در سینی حرکت کردن آمادست .
[box type=”success” align=”aligncenter” class=”http://www.golbano.ir” ] آرد را الک می کنیم .کره و پودر قند را با قاشق مخلوط می کنیم بعد با همزن میزنیم تا جائی که رنگش کرم رنگ و حجمش دو برابر بشه .تخم مرغ و وانیل را بهش اضافه می کنیم و خوب به هم میزنیم .[/box]
مواد لازم : آرد : به میزان لازم رنگهای مجاز خوراکی : کمی طرز تهیه : منبع :نمناک
|
برچسب ها :اموزش ، اموزش شیرینی پزی ، شیرینی ، شیرینی گل ، نحوه اموزش ، نحوه پخت ، نم ناک
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0