طرزتهیه دسر سرد ژله ای مغزدار/آشپزی

[box type=”success” align=”aligncenter” class=”http://www.golbano.ir/” ]-در قالب ها ژله میریزیم تا نیمه بیشتر قالب و در یخچال میزاریم تا خودش رو کمی بگیره تا جایی که اگه انگشت رو روی ژله بزاریم ژله حالت چسبناک داشته باشه[/box]:مواد لازم
ژله توت فرنگی……………………۱ بسته
دنت توت فرنگی…………………..۱ بسته

۱-قالب را خیس میکنیم و به مدت ۱ دقیقه داخل فریزر میزاریم

۲-ژله را مطابق دستور عمل روی بسته درست میکنیم

۳-در قالب ها ژله میریزیم تا نیمه بیشتر قالب و در یخچال میزاریم تا خودش رو کمی بگیره تا جایی که اگه انگشت رو روی ژله بزاریم ژله حالت چسبناک داشته باشه
مقداری از ژله را نگه میداریم برای آخر کار

۴-با قاشق به میزان لازم از وسط ژله بر میداریم و به جای آن دنت میریزیم

۵-و باقی مانده ژله را روی دنت ها میریزیم و در یخچال قرار میدهیم تا خودش رو بگیره

 

ژله های مغز دار آماده    است                                                                                                                                                                 منبع:سایت  تاروپود

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد نمایید *

Previous post ترفند آشپزی خانوم خونه/نکات خانه داری
Next post آموزش گل باجوراب/هنر های خانه