طرزتهیه دسر سرد ژله ای مغزدار/آشپزی
در قالب ها ژله میریزیم تا نیمه بیشتر قالب و در یخچال میزاریم تا خودش رو کمی بگیره تا جایی که اگه انگشت رو روی ژله بزاریم ژله حالت چسبناک داشته باشه
ژله توت فرنگی……………………۱ بسته
دنت توت فرنگی…………………..۱ بسته
۱-قالب را خیس میکنیم و به مدت ۱ دقیقه داخل فریزر میزاریم
۲-ژله را مطابق دستور عمل روی بسته درست میکنیم
۳-در قالب ها ژله میریزیم تا نیمه بیشتر قالب و در یخچال میزاریم تا خودش رو کمی بگیره تا جایی که اگه انگشت رو روی ژله بزاریم ژله حالت چسبناک داشته باشه
مقداری از ژله را نگه میداریم برای آخر کار
۴-با قاشق به میزان لازم از وسط ژله بر میداریم و به جای آن دنت میریزیم
۵-و باقی مانده ژله را روی دنت ها میریزیم و در یخچال قرار میدهیم تا خودش رو بگیره
ژله های مغز دار آماده است منبع:سایت تاروپود
برچسب ها :آشپزی ، آموزش ، اموزش دسر ، تاروپود ، دسر ، دسر ژله ای مغزدار ، دسر سرد ، دنت ، ژله ، ژله مغز دار ، گل بانو
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0