آموزش پیاز داغ /آشپزی
مواد لازم: پیاز به مقدار لازم روغن مایع مخصوص سرخ کردن به مقدار لازم نمک+زردچوبه به اندازه دلخواه برای درست کردن پیاز داغ احتیاج داریم به پیاز سفید که بهتره خیلی درشت نباشه(البته نباید حتما پیازتون سفید باشه چون من در فصل پاییز و زمستون از پیاز قرمز هم استفاده میکنم)* ۱.با یک
مواد لازم:
پیاز به مقدار لازم
روغن مایع مخصوص سرخ کردن به مقدار لازم
نمک+زردچوبه به اندازه دلخواه
برای درست کردن پیاز داغ احتیاج داریم به پیاز سفید که بهتره خیلی درشت نباشه(البته نباید حتما پیازتون سفید باشه چون من در فصل پاییز و زمستون از پیاز قرمز هم استفاده میکنم)*
۱.با یک چاقوی تیز(من از کارد میوه خوری استفاده میکنم)* شروع میکنیم به خلال کردن(خلالها باید یک اندازه و نازک باشند چون اگه یک اندازه نباشه یکدست سرخ نمیشه)*
۲.در تصویر کاملا مشخصه که خلالها خیلی نازک(چیپسی) هستند.
۳.در ماهی تابه میریزیم و روی حرارت کم قرار میدیم مقداری نمک روش میپاشیم بعد اجازه میدیم تا پیازها مقداری سبک و نرم بشن،بعد روغن رو اضافه میکنیم.
۴.کمی تفت میدیم بعد مقداری زردچوبه بهش اضافه میکنیم(بعضی وقتا تو این مرحله از زعفرون هم استفاده میکنم خیلی خوشرنگ میشه)*دیگه بعد از اضافه کردن زردچوبه باید مدام هم بزنین تا خوب و یکدست طلایی بشه و در ضمن باید حواسمون هم باشه تا نسوزه.
به پیشنهاد یکی از دوستان گلم بهتره که زردچوبه رو یکمقدار دیرتر بریزیم چون زردچوبه نباید خیلی حرارت ببینه….
۵.زمانی که رنگش طلایی شد از روی حرارت برمیداریم بلافاصله در صافی میریزیم تا روغن اضافیش گرفته بشه.
بعد از اینکه خوب خنک شد در ظرف دردار میریزیم و در یخچال نگه میداریم…البته من همیشه تازه تازه درست میکنم چون تازه ش یه چیز دیگه ست…
نکته:
حتما نسبت به ظرفیت تابه پیازها رو بریزین چون اگه مقدارش زیاد بشه خوب و یکدست سرخ نمیشه و زحمتتون به هدر میره.*
برچسب ها :آموزش پیاز داغ ، پیاز داغ ، سرخ کردن پیاز ، گل بانو ، گلبانو ، نحوه درست کردن پیاز داغ ، هنر های خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0