کد خبر : 11315
تاریخ انتشار : چهارشنبه 14 آبان 1393 - 19:01

آموزش پیاز داغ /آشپزی

آموزش پیاز داغ /آشپزی

   مواد لازم: پیاز                                                            به مقدار لازم روغن مایع مخصوص سرخ کردن                       به مقدار لازم نمک+زردچوبه                                               به اندازه دلخواه برای درست کردن پیاز داغ احتیاج داریم به پیاز سفید که بهتره خیلی درشت نباشه(البته نباید حتما پیازتون سفید باشه چون من در فصل پاییز و زمستون از پیاز قرمز هم استفاده میکنم)* ۱.با یک

آموزش پیاز داغ /آشپزی

 

 مواد لازم:

پیاز                                                            به مقدار لازم

روغن مایع مخصوص سرخ کردن                       به مقدار لازم

نمک+زردچوبه                                               به اندازه دلخواه

برای درست کردن پیاز داغ احتیاج داریم به پیاز سفید که بهتره خیلی درشت نباشه(البته نباید حتما پیازتون سفید باشه چون من در فصل پاییز و زمستون از پیاز قرمز هم استفاده میکنم)*

۱.با یک چاقوی تیز(من از کارد میوه خوری استفاده میکنم)شروع میکنیم به خلال کردن(خلالها باید یک اندازه و نازک باشند چون اگه یک اندازه نباشه یکدست سرخ نمیشه)*

آموزش پیاز داغ /آشپزی

 

 

۲.در تصویر کاملا مشخصه که خلالها خیلی نازک(چیپسی) هستند.

آموزش پیاز داغ /آشپزی

 

۳.در ماهی تابه میریزیم و روی حرارت کم قرار میدیم مقداری نمک روش میپاشیم بعد اجازه میدیم تا پیازها مقداری سبک و نرم بشن،بعد روغن رو اضافه میکنیم.

 

 

آموزش پیاز داغ /آشپزی

 

 

۴.کمی تفت میدیم بعد مقداری زردچوبه بهش اضافه میکنیم(بعضی وقتا تو این مرحله از زعفرون هم استفاده میکنم خیلی خوشرنگ میشه)*دیگه بعد از اضافه کردن زردچوبه باید مدام هم بزنین تا خوب و یکدست طلایی بشه و در ضمن باید حواسمون هم باشه تا نسوزه.

به پیشنهاد یکی از دوستان گلم بهتره که زردچوبه رو یکمقدار دیرتر بریزیم چون زردچوبه نباید خیلی حرارت ببینه….

آموزش پیاز داغ /آشپزی

 

۵.زمانی که رنگش طلایی شد از روی حرارت برمیداریم بلافاصله در صافی میریزیم تا روغن اضافیش گرفته بشه.

READ
عوارض عجیب قرص استامینوفن/سلامت

بعد از اینکه خوب خنک شد در ظرف دردار میریزیم و در یخچال نگه میداریم…البته من همیشه تازه تازه درست میکنم چون تازه ش یه چیز دیگه ست…

آموزش پیاز داغ /آشپزی

 

 

 

نکته:

حتما نسبت به ظرفیت تابه پیازها رو بریزین چون اگه مقدارش زیاد بشه خوب و یکدست سرخ نمیشه و زحمتتون به هدر میره.

آموزش پیاز داغ /آشپزی

 

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *