اصول افزودن ادویه به غذا/نکات خانه داری

اصول افزودن ادویه به غذا خوراکی های نیمهآماده شامل انواع برنجهای ترکیبی، سوپ، آش، انواع چاشنیها و… خوشطعم و خوشمزه و فاقد هرگونه مواد شیمیایی و مطابق با استانداردهای جهانی هستند… این محصولات با بهکار بردن مرغوبترین مواداولیه و بهرهگیری از دانش روز، قابلیت پخت انواع غذاهای سنتی و غیرسنتی را
اصول افزودن ادویه به غذا
خوراکی های نیمهآماده شامل انواع برنجهای ترکیبی، سوپ، آش، انواع چاشنیها و… خوشطعم و خوشمزه و فاقد هرگونه مواد شیمیایی و مطابق با استانداردهای جهانی هستند…
این محصولات با بهکار بردن مرغوبترین مواداولیه و بهرهگیری از دانش روز، قابلیت پخت انواع غذاهای سنتی و غیرسنتی را در حداقل زمان ممکن برای شما به ارمغان میآورند؛ تبلیغاتی از این دست در حال حاضر به دلیل مشغله زیاد بسیار به گوش میرسد. وقت کم، مشغله زیاد و بیشتر از همه مدیریت نکردن زمان که تنبلی هم چاشنی آن میشود دلایلی شدهاند که استقبال مردم از خرید و مصرف محصولات غذایی و چاشنیهای آماده و نیمهآماده بیشتر شود؛ غافل از اینکه چنین محصولاتی که چاشنی آنها از قبل آماده شده، از نظر ارزش غذایی درمقایسه با موادغذاییای که مواداولیه آن بهصورت تازه و طبیعی استفاده میشود، پایینتر است.
براساس علم تغذیه، اگر در روند تولید هر خوراکیای، فرایند بیشتری روی یک مادهغذایی انجام شود، موادمغذی آن مانند ویتامین و املاح کاهش و دانسیته کالری آن افزایش پیدا میکند. از این رو مصرف چنین فراوردههایی بهخصوص در گروههای آسیبپذیر جامعه که در حال حاضر یکی از مهمترین مشکلات آنها دریافت کالری زیاد و کاهش دریافت موادمغذی است، ایده مناسبی نیست.
هرچند تولید چنین فراوردهایی در صنایع غذایی به دلیل کوتاهشدن زمان است تا فرد بتواند خوراک موردعلاقه خود را در زمانی کوتاه طبخ کند اما این مساله دلیلی بر ارجحیت مصرف این چاشنیها نیست زیرا از نظر علم تغذیه و سلامت فاصله زیادی بین آنها و خوراکیهای طبیعی است بنابراین بهتر است در تهیه غذا برای خوشطعم کردن آن، انواع چاشنیها را بهصورت تازه استفاده کنید.
البته نکتهای که باید هنگام استفاده از چاشنیها به آن توجه داشته باشید، زمان استفاده از آنهاست. یکی از چاشنیها و ادویههای پرمصرف در تهیه غذاها، زردچوبه است که حاوی مقادیر بالایی کورکومین (نوعی آنتیاکسیدان طبیعی) است که در برابر نور، حرارت و اکسیداسیون بسیار حساس است و به همین دلیل اگر در ابتدای پخت به غذا اضافه شود و مدت زمان حرارت هم بالا باشد، مسلما احتمال از بینرفتن این ترکیب بیش از زمانی خواهد بود که در مرحله آخر طبخ افزوده شود. خلاصه اینکه بهتر است تمام ادویهها را در مراحل پایانی به ماده غذایی اضافه کنید
برچسب ها :ادویه ، اصول افزودن ادویه به غذا ، گل بانو ، گلبانو ، نکات خانه داری
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0