طرز تهیه کوکوی مغزدار/آشپزی
کوکو جز غذاهایی هست که معمولا هفته ای یکبار جز لیست ناهار یا شام قرار می گیره . پس بهتره به اونا تنوع داده و به بهترین شکل درستشون کنیم . یه نکته دیگه اینکه این نوع کوکو برای تم های تولد بسیار شیکه . مواد لازم : سیب زمینی نیم کیلو تخم مرغ
کوکو جز غذاهایی هست که معمولا هفته ای یکبار جز لیست ناهار یا شام قرار می گیره . پس بهتره به اونا تنوع داده و به بهترین شکل درستشون کنیم .
یه نکته دیگه اینکه این نوع کوکو برای تم های تولد بسیار شیکه .
مواد لازم :
سیب زمینی نیم کیلو
تخم مرغ 3 عدد
زعفران آبکرده غلیظ 1 ق س
قارچ 150 گرم
زرشک 1 ق س
رب گوجه 1 ق س
جعفری خرد کرده 2 ق س
پیاز سرخ کرده 1 ق س
نمک و فلفل به مقدار کافی
آبلیمو 1 ق س
روغن 2 ق س
طرز تهیه :
* قارچها رو برش داده و روی اون آبلیمو بریزید و سپس تفت بدین تا آب اون کشیده بشه.
* بعد پیاز سرخ کرده و رب و زرشک و جعفری رو اضافه کرده و کمی تفت می دیم .
* سیب زمینی رو بپزید و با پوره کن له کنید یا رنده کنید .
* تخم مرغ ، زعفران آبکرده و نمک و فلفل رو با هم خوب مخلوط کنید.
* سپس سیب زمینی رو اضافه کرده و مخلوط کنید .
* نکته : برای قشنگ شدن کار بهتره سیب زمینی خوب له بشه تا دونه های اون دیده نشن .
* فر رو با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم بشه .
* داخل قالب پروانه رو با روغن مایع و قلمو یا اسپری روغن چرب کنید .
* بعد مقدار از مواد سیب زمینی داخل اون بریزید .
* وسطش رو گود کنید و از مواد قارچ داخلش قرار بدین .
* دوباره با مواد سیب زمینی اونو بپوشونید .
* قالب رو در فر بمدت 45 دقیقه قرار بدین . این زمان بستگی به فر شما ممکن هست کمتر یا بیشتر شود .
* بعد از پخت بلافاصله از قالب خارج کنید تا خمیر نشه .
* می تونید با سس گوجه و یا سس های دیگه تزیینش کنید .
منبع:پرشین وی
برچسب ها :آموزش آشپزی ، آموزش انواع کوکو ، آموزش کوکوی مغزدار ، اشپزی ، انواع کوکو ، دستورپخت کوکوی مغزدار ، دستورتهیه کوکوی مغزدار ، روش تهیه کوکوی مغزدار ، طرز تهیه کوکوی مغزدار ، غذا ، کوکو ، کوکوی مغزدار ، گل بانو ، گلبانو ، نجوه پخت کوکوی مغزدار ، هنرهای خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0