کد خبر : 5891
تاریخ انتشار : شنبه 17 اسفند 1392 - 0:24

طرز تهیه کوکی های شکلاتی/شیرینی مخصوص عید

طرز تهیه کوکی های شکلاتی/شیرینی مخصوص عید

طرز تهیه کوکی های شکلاتی شیرینی مخصوص عید

کوکی های شکلاتی

•    تعداد: 12 عدد

•    زمان تهیه و پخت: 15 دقیقه

مواد لازم

•    ¾ پیمانه مربای آلبالو

•    یک قاشق غذاخوری آب آلبالو

•    10 عدد کوکی بزرگ شکلاتی

•    450 گرم خامه شکلاتی

•    یک قاشق غذاخوری آب آلبالو

•    10 عدد آلبالوی شیرین شده

طرز تهیه کوکی های شکلاتی/شیرینی مخصوص عید

طرز تهیه

1.    در یک کاسه کوچک، مربای آلبالو و آب آلبالو را با یکدیگر مخلوط کنید. یک قاشق غذاخوری از مخلوط را روی کوکی های شکلاتی قرار دهید.

2.    در یک کاسه متوسط، خامه شکلاتی را با یک قاشق غذاخوری آب آلبالو مخلوط کنید. شکلات را درون کیسه شیرینی پزی بریزید و سر آن قالب گرد بگذارید. آنها را روی کوکی ها بریزید و در آخر، یک عدد آلبالو روی هر کدام قرار دهید.

کوکی شکری

•    تعداد: 36 عدد

•    زمان تهیه: 35 دقیقه

•    زمان خنک شدن: 2 ساعت

•    زمان پخت: 7 دقیقه

مواد لازم

•    2/3 پیمانه کره آب شده

•    ¾ پیمانه شکر

•    یک قاشق چایخوری بیکینگ‌پودر

•    ¼ قاشق چایخوری نمک

•    یک عدد تخم‌مرغ

•    یک قاشق غذاخوری شیر

•    یک قاشق چایخوری وانیل

•    دو پیمانه آرد کامل

•    رویال آیسینگ*

•    رنگ غذای قهوه ای

•    پاستیل سفید

•    اسمارتیز قرمز

READ
آموزش تصویری بستن مدل مو ساده و شیک/بافت مو

•    اسمارتیز قهوه ای

طرز تهیه

1.    در کاسه بزرگ، کره را با هم‌زن برقی و سرعت متوسط حدود 30 ثانیه هم بزنید. شکر، بیکینگ‎پودر و نمک را اضافه کنید. آنها را خوب هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند. تخم‌مرغ، شیر و وانیل را اضافه کنید. به تدریج آرد را اضافه کنید و تا جایی که ممکن است با هم‌زن برقی و بعد از آن با قاشق چوبی هم بزنید. خمیر را از وسط دونیم کنید. آنها را در کیسه پلاستیکی به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید.

2.    فر را با دمای 375 درجه فارنهایت روشن کنید. روی سطح صاف آردپاشی شده خمیر را باز کنید. با قالب قلب، یک عدد قلب بزرگ و شش عدد قلب کوچک در بیاورید. قلب بزرگ را به عنوان صورت گوزن قرار دهید. سه قلب کوچک را به عنوان شاخ سمت راست و سه قلب کوچک دیگر را به عنوان شاخ سمت چپ روی هم قرار دهید.

3.    آنها را داخل سینی فر قرار دهید و 7 تا 8 دقیقه بپزید. سپس کنار بگذارید تا خنک شوند.

4.    به رویال آیسینگ* رنگ غذای قهوه ای اضافه کنید. آن را روی صورت گوزن بریزید. برای شاخ ها نیز آیسینگ سفید و در مرکز آنها آیسینگ قهوه ای بگذارید. برای چشم ها دو عدد اسمارتیز قهوه ای و برای بینی گوزن، یک عدد اسمارتیز قرمز بزرگ قرار دهید.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *