سالاد روسی با مرغ یا سالاد الیویر یکی از سالاد های بسیار خوشمزه است که توسط یک سر آشپز بلژیکی در روسیه ابداغ شده است و در ابتدا در تهیه این سالاد از انواع گوشت و ماهی استفاده می شده است و امروزه گوشت و ماهی جای خود را به مرغ داده است و با اضافه شده خیارشور و نخود فرنگی و هویج در مدل های رایج امروزی تهیه می شود و در واقع سیب زمینی و تخم مرغ و مایونز از اصلی ترین مواد این سالاد می باشد. شما می توانید این سالاد روسی با مرغ را به صورت تصویری در خانه تهیه کنید و برای شام یا یک سالاد خوشمزه برای مهمانی حاضر کنید.
مواد لازم برای تهیه سالاد روسی با مرغ
سینه مرغ | ۱ عدد |
پیاز | ۱ عدد |
سیب زمینی | ۳ عدد |
تخم مرغ | ۲ عدد |
هویج | ۱ عدد |
نخود فرنگی | ۱/۲ پیمانه |
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه | به مقدار لازم |
مواد لازم برای تهیه سس سالاد روسی با مرغ
سس مایونز | ۱/۲ پیمانه |
خامه | ۲ ق غذا خوری |
آب لیموترش | ۲ ق غذا خوری |
رنده پوست لیموترش | ۱ ق چای خوری |
شوید ساطوری شده | ۴ ق غذا خوری |
کرفس خرد شده | ۲ ق غذا خوری |
نمک، فلفل سیاه | به مقدار لازم |
طرز تهیه سالاد روسی با مرغ خوشمزه و ساده به روش اصلی
مرحله اول: پخت مرغ
ابتدا باید برای تهیه این غذا باید مرغ را بپزید برای این کار سینه مرغ را به همراه پیاز ۴ قاچ شده کمی تفت دهید تا سبک شود و بعد ادویه ها هویج را اضافه کنید و روی مواد آب جوش بریزید و بگذارید تا سینه مرغ پخته شود و بعد از پخت مرغ باید آن را ریش ریش کنید و هویج را نیز رنده کنید و کنار قرار دهید.
مرحله دوم: پخت سیب زمینی
در ادامه سیب زمینی ها را بشورید و پوست بگیریدو به صورت نگینی ریز خرد کنید و داخل قابلمه بریزید و به همراه کمی نمک و آب بگذارید تا سیب زمینی پخته شود. تخم مرغ را نیز داخل قابلمه قرار دهید و آب سرد بریزید و بگذارید تا تخم مرغ پخته شود و پوست بگیرید.
مرحله سوم: تهیه سس
در ادامه خیارشور را نیز رنده کنید. داخل یک کاسه باید سس را تهیه کنید، برای این کار پوست لیموترش را رنده کنید و بعد لیموترش را نصف کنید و آبگیری کنید. ماست و خامه و سبزی های ساطوری شده و ادویه ها را باهم مخلوط کنید آب لیمو رنده پوست لیمو اضافه و هم بزنید و یا می توانید مواد را داخل بلندر بریزید و میکس کنید.
مرحله چهارم: تهیه سالاد روسی با مرغ
حالا باید مرغ و سیب زمینی و هویج و تخم مرغ رنده شده و خیارشور را داخل سس بریزید و خوب هم بزنید تا مواد یکدست شود و روی سس را بپوشانید و در یخچال قرار دهید تا مواد خنک شود و سرو کنید. نوش جان
فوت و فن های دستور پخت سالاد روسی با مرغ خوشمزه با سس مخصوص
- می توانید سیب زمینی را رنده کنید ولی در رسپی اصلی این غذا همه مواد ریز خرد می شود.
- آب مرغ را دور نریزید برای تهیه سوپ استفاده کنید.
- قسمت سفید پوست لیمو را رنده نکنید وگرنه تلخ می شود.
- منبع :پارسي دي
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0