طرزتهیه رنگين كمان ژله اي برای تزیین سفره افطار/شیرینی
سخته ولی درست کردنش خیلی لذت داره . واقعا وقتی کارت تموم میشه احساس میکنی یه تابلو کشیدی
گل بانو: مواد لازم:
ژله آلوئه ورا يك يا دو بسته (بستگي به قالبتون داره ميتونيد اول با آب پيمانه كنيد تا بفهميد چقدر ژله لازم داريد)
يك بسته خامه صبحانه
رنگ خوراكي سبز قرمز زرد آبي و ….
بستني وانيلي سفيد
ژله پايه: ژله آلوئه ورا روبا يه ليوان آب داغ درست ميكنيم حتما 30 ثانيه روي بخار كتري ميذاريم تا به روش بن ماري حل شود بعد سه چهارم ليوان آب سرد اضافه ميكنيم و درون يه قالب ساده ميريزيم و ميذاريم تو يخچال تا 24 ساعت . اگه ژله شل باشه مواد تزريقي توش پخش ميشه و اگه زيادي سفت بشه حالت پاستيلي پيدا ميكنه و ميشكنه.
مواد تزريق: خامه صبحونه رو برميداريم در ظرفهاي جداگونه ميريزيم و به هركدوم يه رنگ خوراكي اضافه ميكنيم. رنگ من مايعه و دو سه قطره استفاده ميكنم. زياد نريزينا تلخ ميشه.
خوب هم ميزنيم تا يه دست بشه. من دو قطره آب هم بهش اضافه ميكنم تا رقيق تر بشه و راحت تر از سرنگ بيرون بياد. حالا سوزن سرنگ رو درمياريم از هر رنگي يه سرنگ پر ميكنيم و دوباره سوزن رو ميذاريم سر جاش. ژله پايه رو از يخچال بيرون مياريم و شروع به تزريق ميكنيم.
براي پرچم زدن گلها :باید دستمون رو عمود بگیریم و خیلی آروم پيستون سرنگ رو فشار بدیم که یه خط صاف بکشه برامون سوزنو درمياريم و دوباره نزديك همون اولي يه خط عمود ميذاريم. به همين ترتيب ادامه ميديم شاید 10 یا 15 بار البته تعدادش سلیقه ای است.
ممکنه یه کم سطح کار کثیف بشه که با دستمال كاغذي پاک ميکنیم
که کارمون تمیزتر دربیاد و زیر ژله پر از رنگهای پخش شده نباشه.
براي گلبرگها : گلبرگها رو از مرکز شروع ميکنیم به صورت مایل(نه عمودی و نه افقی) طوري شکاف میدیم كه شکل گلبرگ یا برگ دربیاد، و چند ردیف گلبرگ درست میکنیم و رنگ رو همزمان تزریق ميكنيم. رديف بعدي بين دو تا گلبرگي كه زديم يه گلبرگ ميزنيم به همين ترتيب شيب رو كم ميكنيم تا جايي كه نزديك به سطح ژله است.هر چي گل پرتر باشه قشنگتر ميشه.
تا جایی که جا دارد گلبرگ ها را نزدیک هم قرار ميديم و ظرف را برميگردانیم و جای گلبرگها را نگاه ميکنیم هر کجا که لازم بود گلبرگی را ایجاد ميكنيم. از این نترسید که سطح ژله پاره بشه چون وقتي ژله رو برگردونيد اصلا مشخص نيست.
براي گل رز سعی کنین گلبرگهای ردیف اول رو(غنچه وسط گل) همشو از مرکز ژله بزنین. ردیف دوم رو کمی از مرکز فاصله بدین اما نه اونقدری که این فاصله معلوم بشه در حین کار میتونین ظرفو برگردونین و ببینین که درست طرح میزنین یا نه و فضاهای خالی رو پر کنین.
براي تزريق برگ: سرنگ رو با خامه سبز پر ميكنيم و مثل نقاشی کردن نوک سوزن رو شکل تیزیای برگ توی ژله می کشیم و در همون حال سرنگ رو فشار می دهيم تا از سوزن خامه بیاد بیرون. هر جا هم از رنگ خالی می موند باز سرنگ رو می بريم و می کشیم.
در آخر يه ژله مات درست ميكنيم و بعد از بستن گل و بلبل و همه چی یک لایه می ریزيم تا وقتی ژله رو برمی گردونیم گلکاری مون خوب نمایان باشه یه جورایی بک گراند حساب میشه و گل ها رو برجسته تر نشون ميده.
برای ژله مات حتماً باید رنگ گل رو در نظر گرفت که باهاش متضاد باشه تا خودشو نشون بده. مثلاً گلی که قرمزه اگه ژله مات قرمز استفاده کنین مسلماً جلوه نداره! ترجیحاً ژله مات سفید استفاده کنین که همه رنگها رو بخوبی نشون بده.
من از ژله بستني استفاده ميكنم كه ژله آلوئه ورا رو با يه ليوان آب گرم و يه ليوان بستني وانيلي سفيد درست ميكنيم البته وقتي ژله خنك شد بستني رو اضافه ميكنيم وگرنه دو رنگ ميشه .
وقتي ژله مات رو ريختيم يه ساعتي ميذاريم تو يخچال بمونه بعد بيرون مياريم كناره هاي ظرف رو با چاقو آزاد ميكنيم و ظرف رو چند ثانيه درون آب جوش قرار ميديم. بعد هم برميگردونيم تو بشقاب.
بالاخره تموم شد سخته ولی درست کردنش خیلی لذت داره . واقعا وقتی کارت تموم میشه احساس میکنی یه تابلو کشیدی .
ممکنه دست اول خیلی خوب درنیاد ولی دومیش دستت دیگه کاملا راه میوفته. پس نا اميد نشين.
اينم كار اول و دوم من به علت روحيه دهي به شما
برچسب ها :آموزش ، رنگین کمان ، ژله ، ژله تزریقی ، ژله گلدار ، سفره افطار ، شیرینکده ، طرز تهیه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0