کد خبر : 8168
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 13 خرداد 1393 - 20:21

آموزش گل رز با قیسی/سفره آرایی

آموزش گل رز با قیسی/سفره   آرایی

    مواد لازم: چیزی نمیخواد بجز قیسی نارنجی رنگ برای هر گل 5 یا 7 تا دونه قیسی (بسته به بزرگی یا کوچیکی گل) قیسی دو نوع هست یکی سیاه و یکی برنگ نارنجی ما از نارنجی رنگش استفاده میکنیم،. اگ قیسی هسته داره هستش رو در بیارید، دو پره قیسی رو از هم

 

 

مواد لازم:

چیزی نمیخواد بجز قیسی نارنجی رنگ برای هر گل 5 یا 7 تا دونه قیسی (بسته به بزرگی یا کوچیکی گل)

قیسی دو نوع هست یکی سیاه و یکی برنگ نارنجی ما از نارنجی رنگش استفاده میکنیم،.

اگ قیسی هسته داره هستش رو در بیارید، دو پره قیسی رو از هم جدا کنید. (هفت تا قیسی با این کار میشه 14 دونه)

با وردنه پهنش کنید همه قیسی ها رو

 

 

یکی رو بردارید و از یک طرف بپیچید تا به شکل یک استوانه در باید.

 

 

قیسی دومی رو دور قیسی اول بپیچید.این میشه شکوفه گل

 

 

سه تا قیسی رو به این شکل روی هم بگذارید.

 

 

اون رو بپیچید دور غنچه گل.

بعد چهار قیسی رو به اون شکل روی هم بگذارید و دور گل بپیچید.

 

 

قسمت پایینی رو با چاقو ببرید تا گل تکیه گاه داشته باشه و وقتی روی کیک یا دسر میگذاریم صاف بایسته.

 

 

اگه گل کوچیک میخواید هم مقدار کافیه، برای مربا همین اندازه گل مناسبه بزرگتر از این از هم وا میره

 

 

ولی برای دسر یا تزیین، گل بزرگتر هم میتونید درست کنید، با پنچ تا گلبرگ لایه بعدی رو به همون روشی که توضیح دادم درست کنید.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *