کد خبر : 7358
تاریخ انتشار : شنبه 27 اردیبهشت 1393 - 17:03
طرزتهیه مرغ شکم پر مازندرانی/آشپزی

طباخی انواع مرغ و ماکیان در دیار مازندران بسیار مرسوم است . از جمله غذاهای بسیار خوشمزه و لذیذ این خطه مرغ شکم پر است. و اما طرز تهیه این غذای لذیذ: سبزی معطر (گشنیز ، جعفری ، برگ سیر تازه) 400 گرم پیاز رنده شده متوسط 1 عدد گردو پودر شده 100 گرم رب

طباخی انواع مرغ و ماکیان در دیار مازندران بسیار مرسوم است . از جمله غذاهای بسیار خوشمزه و لذیذ این خطه مرغ شکم پر است. و اما طرز تهیه این غذای لذیذ:
سبزی معطر (گشنیز ، جعفری ، برگ سیر تازه) 400 گرم
پیاز رنده شده متوسط 1 عدد
گردو پودر شده 100 گرم
رب انار 2 قاشق سوپخوری
نمك و فلفل و ادویه به میزان لازم
زعفران دم شده به میزان لازم
مرغ 1 عدد (5/1 كیلو گرم)
الو 10 تا 15 عدد
زرشك 3 قاشق سوپخوری
روش تهیه :
پیاز رنده شده را تفت میدهیم تا كمیطلایی بشود بعد سبزی خرد شده را اضافه كرده كمیتفت میدهیم . آلو خرد شده و زرشك را اضافه كرده نمك و فلفل و ادویه را اضافه میكنیم . رب انار را اضافه میكنیم و بعد گردو را اضافه میكنیم . تمامیمواد را خوب مخلوط كرده درون شكم مرغ را با این مواد پر كرده و آنرا میدوزیم . مرغ را درون روغن سرخ كرده و با چند عدد آلو و كمیآب میگذاریم بپزد.
پیاز رنده شده را تفت میدهیم تا كمیطلایی بشود بعد سبزی خرد شده را اضافه كرده كمیتفت میدهیم . آلو خرد شده و زرشك را اضافه كرده نمك و فلفل و ادویه را اضافه میكنیم . رب انار را اضافه میكنیم و بعد گردو را اضافه میكنیم . تمامیمواد را خوب مخلوط كرده درون شكم مرغ را با این مواد پر كرده و آنرا میدوزیم . مرغ را درون روغن سرخ كرده و با چند عدد آلو و كمیآب میگذاریم بپزد.
منبع:سیمرغ
برچسب ها :آشپزی ، آموزش غذای محلی ، آموزش مرغ شکم پر مازندرانی ، اموزش آشپزی ، دستور پخت مرغ شکم پر مازندرانی ، روش پخت مرغ شکم پر مازندرانی ، طرز تهیه مرغ شکم پر مازندرانی ، غذا ، غذاهای محلی مازندران ، غذای محلی ، گل بانو ، گلبانو ، مرغ شکم پر مازندرانی ، نحوه پخت مرغ شکم پر مازندرانی ، هنرهای خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0