آشپزی/طرز تهیه رولت برای سفره رنگی ایرانی
مواد لازم : تخم مرغ ۵ عدد آرد ۱۰۰ گرم … شکر ۱۲۵ گرم آرد ذرت ۲۵ گرم بکینگ پودر ۱/۴ قاشق چایی خوری وانیل ۱/۸ قاشق چایی خوری خامه فرم گرفته به میزان لازم ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کنید زرده را همراه با وانیل و شکر با هم زن برق
تخم مرغ ۵ عدد
آرد ۱۰۰ گرم
… شکر ۱۲۵ گرم
آرد ذرت ۲۵ گرم
بکینگ پودر ۱/۴ قاشق چایی خوری
وانیل ۱/۸ قاشق چایی خوری
خامه فرم گرفته به میزان لازم
ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کنید زرده را همراه با وانیل و شکر با هم زن برق بزنید تا رنگ آن روشن شود . سفیدها را جداگانه بزنید تا پف کند و فرم بگیرد به حدی که وقتی ظرف را برمیگردانید از ظرف نریزد سپس به ظرف زرده منتقل کنید و به آرامی و از یک طرف هم بزنید تا پف سفیده نخوابد آرد را با بکینگ پودر الک کنید کم کم به مخلوط زرده و سفیده اضافه کنید بعد از هر بار ریختن آرد به آرامی و از یک طرف هم بزنید در سینی فر کاغذ روغنی بگذارید مایه رولت را روی آن بریزید خوب پهن کنید تا در همه جا یکدست شود . به مدت ۱۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده ۲۰۰ درجه قرار دهید . بعد از پخت رولت را روی یک پارچه تمیز برگردانید کاغذ را از پشت آن بر دارید همراه پارچه رولت را رول کنید بگذارید کاملاً خنک شود سپس پس از این مدت رولت را باز کنید روی آن را خامه فرم گرفته بمالید دوباره رول کنید در یخچال ۲ سأعت قرار دهید سپس برش دهید .
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0