طرز تهیه دمنوش زنجبیل یه نوشیدنی گرمِ تند /نوشیدنی

دمِ نوش زنجبیل یه نوشیدنی گرم مناسبِ روزای پاییزیِ در ضمن قبل از غذا اشتها آور و بعد از غذا هضم کنندهست. اگه شما هم از سرِ کار به خونه برگشتین و هوسِ نوشیدن یه نوشیدنی گرم با طعم جدید کردین، «دمنوش زنجبیل» رو دستِ کم نگیرین. فقط کافی یه بار چند تا دونه «زنجبیل»
دمِ نوش زنجبیل یه نوشیدنی گرم مناسبِ روزای پاییزیِ در ضمن قبل از غذا اشتها آور و بعد از غذا هضم کنندهست.
اگه شما هم از سرِ کار به خونه برگشتین و هوسِ نوشیدن یه نوشیدنی گرم با طعم جدید کردین، «دمنوش زنجبیل» رو دستِ کم نگیرین. فقط کافی یه بار چند تا دونه «زنجبیل» بخرین، پوست بکنید – خردش کنید و بعد هم بذارید خشک بشه، اگه تونستید زنجبیل رو آسیاب کنید و پودرش رو تو یه ظرف نگه دارین. اگه هم فصل زنجبیل باشه، میتونید زنجبیل رو بخرید و به صورت تازه حلقه – حلقه کنید.
هر وقت خواستید یه قاشقِ چایخوری رو تو این لیوانهای مخصوصِ دمنوشها بریزید و چند دقیقه حوصله کنید تا دم بکشه، اگه که دوست داشتین با نبات (یا عسل) بخورید. طعم تندِ و تیز اما ملایم دمنوشِ زنجبیل…
برچسب ها :آموزش انواع دم نوش ، آموزش درست کردن دمنوش زنجبیل ، دستور تهیه دمنوش زنجبیل ، دم نوش ، دمنوش زنجبیل ، رو ش درست کردن دمنوش زنجبیل ، روش تهیه دمنوش زنجبیل ، طرز تهیه دمنوش زنجبیل ، طرز تهیه دمنوش زنجبیل یه نوشیدنی گرمِ تند ، گل بانو ، گلبانو ، نوشیدنی ، نوشیدنی گرم
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0