آشپزی/طرز تهیه کیک بستنی خوشرنگ و خوشمزه

وسایل و مواد لازم:

یک کاسه فلزی بزرگ و نایلون یا سلفون کمی بزرگتر از داخل کاسه
بیسگوییت شکلاتی ١٦ عدد، ١.٥ لیتربستنی وانیلی نرم شده ، پودینگ کاستارد وانیل…ی فوری، مینی مارشملو ١ پیمانه ، نارگیل خشک شده ١/٤ پیمانه، آجیل خرد شده ١/٤ پیمانه، تمشک یخزده کمی له شده ١ پیمانه ، (شکلات خرد شده، مقداری کاستارد وانیلی فوری برای موقع سروکردن).

در کاسه نایلون سلفون را پهن کرده به صورتی که مقداری از آن از کاسه آویزان باشد. سپس ١٠ عدد بیسگویت خرد شده +همه مواد فوق (به جز پودینگ وانیل و شکلات آخر) را در کاسه مخلوط کرده و سطح آن را صاف کرده سپس با بقیه بیسگویت خرد شده روی آنرا بپوشانید و شبانه داخل فریزر بگذارید تا حسابی یخ زند .

قبل از سرو کردن کاسه را بیرون آورده و در دمای خانه حدودا ٥ دقیقه گذاشته تا کمی نرم شود. سپس آن را در ظرف مورد نظر برگردانده و نایلون روی آن را به آهستگی برداشته و روی آن را شکلات آب شده ریخته و در صورت دلخواه با کاسترد وانیل سرو کنید.
به همین راحتی و سادگی
مارشملون و پودینگ فوری ایران یافت میشه. متاسفانه من آدرس ندارم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد نمایید *

Previous post طرز تهیه نان تافتون برای سفره افطار
Next post آشپزی/طرز تهیه رولت برای سفره رنگی ایرانی