نحوه درست کردن قهوه بيرجندي/نوشیدنی

نحوه درست کردن قهوه بيرجندي
مواد لازم:
قهوه 4 قاشق سوپخوري
كاكائو 3 قاشق سوپخوري
آب سرد 3 پيمانه
شكر 10 قاشق سوپخوري
هل 2 دانه
گلاب يك چهارم پيمانه
طرز تهيه:
قهوه و كاكائو را مخلوط و در آب سرد حل كرده روي شعله هم بزنيد تا جوش آيد و كمي غليظ شود. سپس شكر اضافه و دانههاي هل را در آن بياندازيد تا با آن بجوشد در آخر گلاب بيفزاييد.
نكته آشپزي:
قهوه را در آخر داخل قوري ريخته و روي سماور بگذاريد.
نكته:
اين قهوه سنتي شهر بيرجند است (مركز استان خراسان جنوبي) بيشتر در مراسم سوگواري و نيز در مجالس مربوط به سفرههاي نذري سرو ميشود.
منبع:هنر آشپری
برچسب ها :آموزش درست کردن قهوه ، آموزش درست کردن قهوه بيرجندي ، آموزش درست کردن نوشیدنی گرم ، اموزش نوشیدنی سرد ، درست کردن قهوه ، دستور تهیه قهوه بيرجندي ، روش تهیه قهوه بيرجندي ، روش درست کردن قهوه بيرجندي ، قهوه ، قهوه بيرجندي ، گل بانو ، گلبانو ، نحوه درست کردن قهوه بيرجندي ، نوشیدنی ، هنر های خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0