آموزش گل بلندر شقايق/آموزش گل سازی

آموزش گل بلندر شقايق
مواد و وسائل مورد نیاز
فوم به رنگ سفید یا شیری، رنگ روغنی نارنجی، قرمز، سبز، قهوهای، پرچم به رنگ مشکی، ساقه نازک پلاستیکی جهت ساقه اصلی.
– مراحل انجام کار
۱- ابتدا الگو را روی فوم انداخته و با قیچی برش دهید.
۲- رنگ روغنی نارنجی را با مقدار کمی رنگ قرمز ترکیب نموده و از قسمت پائین گلبرگ به سمت بالا رنگآمیزی را شروع کنید.
۳- به وسیله اتوی گلسازی خطدار شیارهائی در سطح گلبرگ ایجاد کنید.
۴- گلبرگ را بهمدت چند ثانیه روی اتوی داغ گذاشته و بلافاصله آن را در کف دست گود کنید و لبه گلبرگها را هم فرم دهید.
– پرچم گل
۱- گلوله کوچکی به اندازه یک گردو از خمیر چینی را بردارید و به شکل اشک فرم دهید.
۲- سرساقه اصلی را چسب چوب زده و در قسمت باریک اشک فرو کنید و با قیچی برشهای ریزی روی سطح اشک ایجاد کنید و بگذارید تا خشک شود.
۳- تعدادی پرچم مشکی را بهوسیله چسب حرارتی اطراف تخمک بچسبانید.
– طریقه نصب روی ساقه
۴- ابتدا دو گلبرگ را با چسب حرارتی اطراف تخمک بچسبانید و در ردیف دوم دو گلبرگ دیگر را مابین گلبرگهای اول قرار دهید.
۵- کاسبرگ گل را تهیه کنید و به انتهای گل وصل کنید.
۶- برگهائی را که از قبل آماده کردهاید ساقه بزنید و بهوسیله نوار گاترین به ساقه اصلی متصل نمائید.
– غنچه نیمه شکفته گل شقایق
۱- گلبرگها را مانند مراحل کار گل آماده کنید و سپس دو عدد گلبرگ را بهوسیله چسب حرارتی اطراف ساقه اصلی بپیچانید
۲- برگهائی را که ساقه زدهاید به وسیله نوار گاترین به ساقه اصلی متصل نمائید.
– غنچه گل شقایق
۱- ابتدا گلوله کوچکی از خمیر سبز رنگ را به اندازه یک گردو بردارید و به شکل اشک فرم دهید.
۲- ساقه را بهوسیله چسب چوب به انتهای غنچه فرو کنید.
۳- با نوک قیچی برشهای ریزی روی سطح غنچه ایجاد کنید و بگذارید تا خشک شود.
منبع:بیتوته
برچسب ها :آموزش انواع گل بلندر ، آموزش تصویری گل بلندر شقايق ، آموزش گل بلندر شقايق ، آموزش گل سازی ، روش ساخت گل بلندر شقايق ، ساخت گل بلندر شقايق ، سایت بیتوته ، گل بانو ، گل بلندر ، گل بلندر شقايق ، گل سازی ، گلبانو ، هنرها ی خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0