طرز تهیه ویفر بادامی/شیرینی مخصوص عید

Almond-Wafer

مواد لازم :

بادام آسیاب شده : ۷۰ گرم

کره : ۵۵ گرم

آرد : ۴۵ گرم

شکر : ۱۰۰ گرم

خامه : ۳۰ گرم

وانیل : ۱/۸ قاشق چای خوری

طرز تهیه ویفر بادامی:

فر را با  حرارت ۱۹۰ درجه سانتی گراد معادل ۳۷۵ درجه فارنهایت روشن کنید تا گرم شود.

کره را آب کرده و با شکر و خامه و وانیل مخلوط کنید.

وقتی مواد را خوب یکدست کردید آرد و پودر بادام را اضافه کنید .

مواد را با یکدیگر مخلوط کرده و سینی فر را آماده کرده و با قاشق چای خوری مقداری از مایه شیرینی برداشته و با فاصله از

یکدیگر روی سینی فر بریزید تا انتها این کار را کنید تا سینی پر شود.

سینی فر را در طبقه وسط فر قرار دهید و به مدت پنج تا شش دقیقه حرارت دهید.

بعد ار این مدت سینی را بیرون آورده وکمی صبر کنید تا خنک شود.

بعد شیرینی ها را جدا کرده و برای بهتر خنک شدن روی پنجره سیمی بچینید.

می توانید قبل از خنک شدن آنها را لوله کنید و در شکلات آب شده فرو کنید.

شیرینی آماده سرو است .

ویفر بادامی

ویفر بادامی

نکته:

در ظرف در بسته نگه داری شود تا در دمای محیط نرم شود.

این شیرینی ها پهن ونازک درست می شوند و بعد از پخت توری شکل می شوند.

منبع:مامان اینا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد نمایید *

Previous post طرز تهیه بانتی با شیر عسل/شیرینی مخصوص عید
Next post طرز تهیه پودر خمیر پیراشکی/ آشپزی