طرز تهیه ویفر بادامی/شیرینی مخصوص عید

می توانید قبل از خنک شدن آنها را لوله کنید و در شکلات آب شده فرو کنید
مواد لازم :
بادام آسیاب شده : ۷۰ گرم
کره : ۵۵ گرم
آرد : ۴۵ گرم
شکر : ۱۰۰ گرم
خامه : ۳۰ گرم
وانیل : ۱/۸ قاشق چای خوری
طرز تهیه ویفر بادامی:
فر را با حرارت ۱۹۰ درجه سانتی گراد معادل ۳۷۵ درجه فارنهایت روشن کنید تا گرم شود.
کره را آب کرده و با شکر و خامه و وانیل مخلوط کنید.
وقتی مواد را خوب یکدست کردید آرد و پودر بادام را اضافه کنید .
مواد را با یکدیگر مخلوط کرده و سینی فر را آماده کرده و با قاشق چای خوری مقداری از مایه شیرینی برداشته و با فاصله از
یکدیگر روی سینی فر بریزید تا انتها این کار را کنید تا سینی پر شود.
سینی فر را در طبقه وسط فر قرار دهید و به مدت پنج تا شش دقیقه حرارت دهید.
بعد ار این مدت سینی را بیرون آورده وکمی صبر کنید تا خنک شود.
بعد شیرینی ها را جدا کرده و برای بهتر خنک شدن روی پنجره سیمی بچینید.
می توانید قبل از خنک شدن آنها را لوله کنید و در شکلات آب شده فرو کنید.
شیرینی آماده سرو است .
ویفر بادامی
نکته:
در ظرف در بسته نگه داری شود تا در دمای محیط نرم شود.
این شیرینی ها پهن ونازک درست می شوند و بعد از پخت توری شکل می شوند.
منبع:مامان اینا
برچسب ها :آشپزی ، آموزش آشپزی ، آموزش انواع شیرینی ، آموزش انواع شیرینی برای عید نوروز ، آموزش درست کردن ویفر بادامی ، آموزش شیرینی ویژه نوروز ، آموزش ویفر بادامی ، آنواع شیرینی ، پخت شیرینی مخصوص عید ، تهیه شیرینی شب عید ، دستور پخت شیرینی مخصوص عید ، دستور تهیه ویفر بادامی ، رو ش پخت ویفر بادامی ، رو ش تهیه بانتی با شیر عسل ، رو ش درست کردن ویفر بادامی ، شیرینی ، شیرینی مخصوص عید ، طرز تهیه ویفر بادامی ، گل بانو ، مواد اولیه ویفر بادامی ، هنر ها ی خانه ، ویفر ، ویفر بادامی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0