طرز تهیه جوجه به سبک ایتالیایی
طرز تهیه جوجه به سبک ایتالیایی – سس مایونز و پنیر پارمزان و پودر سیر را با هم مخلوط نمایید. مواد لازم : سس مایونز : سه چهارم پیمانه پنیر پارمزان رنده شده : یک دوم پیمانه پودر سیر : سه چهارم قاشق چای خوری آرد سوخاری ایتالیایی : سه چهارم پیمانه سینه مرغ، نصف شده : دو
طرز تهیه جوجه به سبک ایتالیایی –
سس مایونز و پنیر پارمزان و پودر سیر را با هم مخلوط نمایید.
مواد لازم :
سس مایونز : سه چهارم پیمانه
پنیر پارمزان رنده شده : یک دوم پیمانه
پودر سیر : سه چهارم قاشق چای خوری
آرد سوخاری ایتالیایی : سه چهارم پیمانه
سینه مرغ، نصف شده : دو عدد (چهار تکه)
روش تهیه
_ دمای فر را روی 425 درجه فارنهایت تنظیم نمایید.
_ سس مایونز و پنیر پارمزان و پودر سیر را با هم مخلوط نمایید.
_ آرد سوخاری را در ظرف جداگانه ای بریزید.
_ تکههای مرغ را ابتدا به ترکیب سس مایونز و سپس به آرد سوخاری آغشته نمایید. طوری که سس مایونز و سپس آرد، کاملاً اطراف مرغ را بپوشانند.
_ آنها را داخل سینی فر بچینید و به مدت 20 دقیقه داخل فر گرم شده قرار دهید تا کاملاً سرخ و برشته و طلایی رنگ شوند.
_ جوجه ایتالیایی برای یک پذیرایی بی نظیر آماده است
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0