طرز تهیه رولت مرغ/آشپزی

طرز تهیه رولت مرغ
اد لازم | مقدار | |
1 | پیاز | ١ عدد |
2 | سینه مرغ | ٢ عدد |
3 | آبلیمو | ١ قاشق |
4 | گوجه فرنگی | ١ عدد |
5 | فلفل دلمه ای | 1 عدد |
6 | هویج | ١ عدد |
7 | شیر | ١پیمانه |
8 | تخم مرغ | ١ عدد |
9 | مک و ادویه و روغن نباتی | مقدار لازم |
طرز تهیه
- سینه مرغ را چرخ می کنیم پیاز رنده شده، گوجه رنده شده و فلفل دلمه ای خرد شده را نیز به سینه مرغ می افزاییم. تخم مرغ را نیز داخل آنها ریخته و خوب ورز می دهیم تا مخلوط یکنواختی بوجود آید. مواد حاصل را به همراه شیر ورز می دهیم و با دست در قالب رولت پهن می نمائیم. قالب را به مدت 30 دقیقه داخل فر می گذاریم و قبل از سرو آبلیمو را روی آن ریخته و برش می دهیم.
- منبع:پنجاه چهل
برچسب ها :آشپزی ، آموزش آشپزی ، آموزش پخت انواع غذا بامرغ ، آموزش پخت رولت مرغ ، آموزش رولت مرغ ، اشپزی ، ایرانی ، تهیه رولت مرغ ، دستور پخت رولت مرغ ، دستور تهیه رولت مرغ ، روش پخت رولت مرغ ، روش تهیه رولت مرغ ، رولت مرغ ، سایت پنجاه چهل ، طرز تهیه رولت مرغ ، غذا ، گل بانو ، گلبانو ، مواد اولیه رولت مرغ ، نحوه پخت رولت مرغ ، هنر های خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0