کد خبر : 4375
تاریخ انتشار : جمعه 27 دی 1392 - 20:05
طرز تهیه تاس کباب سیرابی/ آشپزی

مواد لازم مقدار 1 سیرابی و روده گوسفند ١ عدد 2 سیب زمینی ٢ عدد 3 پیاز ٣ عدد 4 رب گوجه فرنگی ٣ قاشق 5 نمک و ادویه و فلفل به مقدار لازم طرز تهیه سیرابی و روده گوسفند را تمیز و خرد کرده و با نمک و ادویه و ٢ لیوان آب
مواد لازم | مقدار | |
1 | سیرابی و روده گوسفند | ١ عدد |
2 | سیب زمینی | ٢ عدد |
3 | پیاز | ٣ عدد |
4 | رب گوجه فرنگی | ٣ قاشق |
5 | نمک و ادویه و فلفل | به مقدار لازم |
طرز تهیه
- سیرابی و روده گوسفند را تمیز و خرد کرده و با نمک و ادویه و ٢ لیوان آب در زودپز بپزید. پیاز را خرد نموده و در روغن سرخ کنید و روده و سیرابی گوسفند را به آن اضافه کنید تا کمی سرخ شوند.
- زردچوبه را به همراه رب گوجه به مخلوط افزوده و تفت دهید. سیب زمینی خرد شده را با نمک و فلفل به مخلوط اضافه کرده و یک لیوان سرخالی آب بریزید و در قابلمه را بگذارید. شعله گاز را کم کرده و صبر کنید سیب زمینی ها هم پخته شوند.
- منبع:پنجاه چهل
برچسب ها :آشپزی ، آموزش آشپزی ، آموزش انواع تاس کباب ، آموزش پخت سیرابی ، آموزش تاس کباب سیرابی ، اشپزی ، ایرانی ، تاس کباب ، تاس کباب سیرابی ، تهیه تاس کباب سیرابی ، دستور پخت تاس کباب سیرابی ، دستور تهیه تاس کباب سیرابی ، روش پخت تاس کباب سیرابی ، سایت پنجاه چهل ، سیرابی ، طرز تهیه تاس کباب سیرابی ، غذا ، گل بانو ، گلبانو ، مواد اولیه تاس کباب سیرابی ، نحوه پخت تاس کباب سیرابی ، هنر های خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0