برای این دسر شما به بستنی وانیلی , ژله هندوانه یا انار , ژله لیمو ,ژله آناناس یا آلوورا و چیپس شکلات نیاز دارید.
3 قاشق ژله را در 6 قاشق آب جوش حل کرده روی حرارت (یا در
مایکروفر) قرار دهید تا کاملا یکنواخت شود
به همین ترتیب ژله هندوانه
بعد از اینکه ژله با دمای اتاق یکی شد به هرسه ژله بستنی
اضافه کنید (متناسب با قالبتان)
من به هر کدام حدودا یک لیوان بستنی اضافه کردم
من از قالب کمربندی استفاده کردم و با قرار دادن یک کاسه در
وسط قالب, یک رینگ بوجود آوردم
اول زله سبزرنگ را درست می کنیم و با بستنی مخلوط و دور
کاسه می ریزیم
پس از 1 ساعت قالب را از فریزر یا 2 ساعت از یخچال خارج کرده
ظرف وسط قالب را با چاقو به ارامی جدا کرده و بیرون آورید
به همین صورت یک ظرف کوچکتر وسط قالب قرار داده و کار را این بار با ژله آناناس
یا الوورا تکرار کنید و دوباره در یخچال گذاشته تا خود را بگیرد
مجددا ظرف را خارج کرده به ژله هندوانه چیپس شکلات اضافه کرده و آن را وسط قالب بریزید و دوباره در یخچال تا خود را بگیرد .
به همین راحتی به همین خوشمزگی و زیبایی
به صورت قاچ هندونه برش بزنید و روی آن را با چیپس شکلاتی به عنوان تخم هندوانه تزیین کنید
اگر چیپس شکلاتی نداشتید شکلات تخته ای را غیر مستقیم ذوب کرده و در نایلون ریخته به صورت قطره قطره در سطحی ریخته تا سفت شود
منبع:یک میز با چند آشپز