آموزش پخت خورش نارنگی/ آشپزی
خورش نارنگی مرغ 4 تکه . هویج 4 عدد . نارنگی 5 عدد . آبلیمو 2 قاشق غذاخوری آرد 1 قاشق غذاخوری . شکر 1 قاشق غذاخوری . خلال پوست نارنگی 1 لیوان زعفران دم کرده 1 قاشق چایخوری . پیاز 1 عدد . روغن و نمک مقدار لازم طرز
خورش نارنگی
مرغ 4 تکه . هویج 4 عدد . نارنگی 5 عدد . آبلیمو 2 قاشق غذاخوری
آرد 1 قاشق غذاخوری . شکر 1 قاشق غذاخوری . خلال پوست نارنگی 1 لیوان
زعفران دم کرده 1 قاشق چایخوری . پیاز 1 عدد . روغن و نمک مقدار لازم
طرز تهیه : پیاز را خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود سپس تکه های مرغ را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ مرغ تغییر کند ؛ هویج ها را رنده کنید و چند دقیقه در روغن و در ماهیتابه ای جداگانه تفت دهید تا نرم شود سپس به همراه 3 لیوان آب به مرغ اضافه کنید.
پس از اینکه اب غذا به جوش امد در قابلمه را بگذارید و حرارت را کم کنید و اجازه دهید مرغ بپزد ؛ در این مدت خلال پوست نارنگی را آماده کنید
داخل ماهیتابه ای مقدار کمی روغن بریزید و آرد را در روغن تفت دهید تا طلایی شود سپس آرد را به همراه خلال پوست نارنگی و مقداری نمک به خورش اضافه کنید ، خوب مخلوط کنید تا آرد جذب آب خورش شود.
نارنگی ها را پوست بکنید و گوشت نارنگی را از پوست آن به دقت جدا کنید سپس فیله های نارنگی ، آبلیمو ، شکر و زعفران دم کرده را به خورش اضافه نمایید ، حدود 30 دقیقه دیگر اجازه دهید خورش جا بیفتد سپس در ظرف بکشید و بهمراه برنج ساده سرو کنید.
منبع:ایران کوک
برچسب ها :آشپزی ، آشپزی گل بانو ، آموزش پخت خورش ، آموزش پخت خورش نارنگی ، پخن انواع خورشت ، خورش ، خورش با مرغ ، خورش پاییزی ، خورش پرتقال ، خورش محلی ایرانی، ، خورش میوه ، خورش نارنگی، ، سایت ایران کوک ، طرز تهیه خورش نارنگی ، غذا ، غذای ایرانی ، غذای محلی ، گل بانو ، گلبانو ، نحوه آماده سازی خورش نارنگی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0