طرز تهیه فرفرههای خوردنی/ آشپزی
دکور غذا و خوراکی در تشدید میل بیننده برای خوردن بیشترین تاثیر را دارد. این فرفرههای خوردنی در واقع پیتزای رولتی هستند و به عنوان یک میان وعده خوشگل و خوشمزه یا یک شام سبک و ساده می توان آن را میل کرد. مواد لازم یک پاکت پودر خمیر پیتزا یک
مواد لازم
یک پاکت پودر خمیر پیتزا
یک لیوان آب ولرم
¼ پیمانه روغن
نصف پیمانه سس گوجه فرنگی و سیر
یک پیمانه پنیر موزارلا، رنده شده
یک پیمانه سوسیس یا گوشت چرخکرده
نصف قاشق چایخوری پودر اورگانو یا آویشن
طرز تهیه
۱. فر را با دمای ۴۲۵ درجه فارنهات روشن کنید. روی سینی فر یک لایه کاغذ روغنی پهن کنید و کنار بگذارید.
۲. پودر خمیر پیتزا را طبق دستور روی پاکت با یک لیوان آب ولرم و ¼ پیمانه روغن آماده کنید و ورز دهید. باید این خمیر را به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه در مکان گرم قرار دهید تا ور بیاید و اصطلاحا برسد.
۳. کمی آرد روی سطح صاف بپاشید و خمیر را با وردنه روی آن به شکل مستطیل یا دایره ۳۰ سانتی متری باز کنید.
۴. همه سطح خمیر را با سس گوجه فرنگی و سیر بپوشانید. روی آن پنیر، سوسیس چرخکرده یا گوشت چرخکرده و اورگانو یا آویشن بریزید.
۵. با کمک دست های خود خمیر را رول کنید. سپس با یک چاقوی اره ای خمیر را به رولت های ۲.۵ سانتی متری برش دهید و آنها را روی سینی فر بگذارید. پیتزاها را به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه در فر بپزید تا سطح آنها برشته و طلایی شوند.. آن را با سس تند و سس سیر و کچاپ سرو کنید و لذت ببرید.
منبع:سایت پرسیار
برچسب ها :آشپزی گل بانو ، اشپزی ، پیتزا ، پیتزا رولتی ، تزیین غذا ، خوراک ، دکور غذا ، سایت پرسیار ، طرز تهیه ، غذا پیتزا ، فر فره های خوردنی ، گل بانو ، میان وعده ، نخوه پخت
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0