طرز تهیه ماهی سرخ شده در خمیر!آشپزی
فلفل سبز و گشنیز را به آن افزوده و به هم می زنیم تا مخلوط شود.
آب را به تدریج به آن اضافه کرده و کاملا به هم بزنید تا خمیر نسبتا کلفتی بدست آید. سپس آنرا کنار بگذارید.
مواد لازم:
آرد نخود=100 گرم
زنجبیل نرم شده=1 قاشق چایخوری
سیر تازه کوبیده شده=1 قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز=2 قاشق چایخوری
نمک=1 قاشق چایخوری
زردچوبه=2/1 قاشق چایخوری
فلفل سبز تازه=2 عدد ریز شده
آب=300 میلی لیتر/ 1و 4/1 لیوان
ماهی روغنی=1 کیلوگرم
روغن=300 میلی لیتر
برگهای تازه گشنیز ریز شده
برنج پخته شده برای صرف
مواد لازم برای تزئین:
دو عدد لیموی تکه شده،6 عدد فلفل سبز از وسط بریده شده
طرز تهيه:
1. آرد را در کاسه بزرگی ریخته زنجبیل،سیر،پودر فلفل قرمز،نمک و زردچوبه را به آن اضافه کرده و خوب با هم مخلوط می کنیم.
2. فلفل سبز و گشنیز را به آن افزوده و به هم می زنیم تا مخلوط شود.
آب را به تدریج به آن اضافه کرده و کاملا به هم بزنید تا خمیر نسبتا کلفتی بدست آید. سپس آنرا کنار بگذارید.
4. از یک چاقوی تیز استفاده کرده و ماهی را به هشت قسمت تقسیم کنید.
5. تکه های ماهی را به دقت در خمیر بغلتانید بطوری که تمام اطراف ماهی به آن آغشته شود. خمیرهای اضافی را از ماهی پاک کنید.. روغن را در ماهیتابه گرم کنید. ماهی را به آن افزوده و با شعله ملایم سرخ کنید. 6هر تکه را یک بار برگردانید تا دو طرف آن پخته و طلایی شود.
7. پس از پختن ماهی را در ظرف بکشید و آن را با حلقه های لیمو و فلفل سبز تزئین کنید و با برنج پخته صرف کنید.
منبع:آشپزی آنلاین
برچسب ها :آشپزی ، آشپزی آنلاین ، خمیر ، دستور غذایی ماهی سرخ شده در خمیر ، طرز تهیه ، طرز تهیه ماهی سرخ شده در خمیر ، غذا ، گل بانو ، ماهی ، ماهی سرخ شده ، نحوه پخت
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0