طرزتهیه دسر پودینا!دسر
بافتش شبیه کیک خیس هست ولی مطلقا طعم کیک رو نداره بیشتر شبیه پودینگ ژلاتینه هست
[box type=”success” align=”aligncenter” class=”http://www.golbano.ir/w” ]تنها نکته ای که داره اینه که طعم میوه ای رو که توش میریزید با طعم مایعی که برای خیساندن نون به کار می برید هماهنگ کنید. [/box]
نان باگت : یک عدد کامل ( یا هونوع نونی به همین میزان )
آب یا شیر یا آب پرتقال: ۲ پیمانه سرخالی
پودر کاسترد: ۲ قاشق غذاخوری
شیر خشک یا نشاسته ذرت: یک قاشق غذاخوری
کاکائو: دوقاشق غذا خوری
وانیل : مقداری
شکر: یک ونیم پیمانه
مغز آجیل خرد شده: نصف پیمانه (بادام گردو پسته فندق و…)
میوه خرد شده: یک پیمانه ( من ازسیب استفاده کردم )
تخم مرغ: ۲ عدد
طرز تهیه
منظور از نون باگت کامل مقداری هست که توتصویر می بینید ،
نون رو تکه تکه کنید
بعد باشیر ، آب ، یا آب پرتقال نیم ساعت خیس کرده بعد همه موادرو به همراه هم با پشت قاشق له کنید
سایرمواد رو بریزید توش و خوب مخلوط کنید
بریزید تو یک قالب ، میتونید کف قالب کاغذ روغنی هم بندازید ولی این دسر به راحتی ازقالب جدا میشه، اگه خواستید روش رو هم تزئین کنید
و به مدت ۴۵ دقیقه درفر گرم با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد بپزید ، بعد پخت فقط کمی تیره میشه پف آنچنانی نخواهد داشت البته حین پخت کمی پف میکنه ولی بعدش پفش میخوابه
می بینید که به راحتی ازقالب جدا شده
بافتش شبیه کیک خیس هست ولی مطلقا طعم کیک رو نداره بیشتر شبیه پودینگ ژلاتینه هست
نکته: تنها نکته ای که داره اینه که طعم میوه ای رو که توش میریزید با طعم مایعی که برای خیساندن نون به کار می برید هماهنگ کنید.
منبع:
دادلی دوزلی
برچسب ها :اموزش ، پودینا ، دادلی دوزلی ، دسر ، دسر پودینا ، دسر سرد ، طرز تهیه ، گل بانو
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0