کد خبر : 1708
تاریخ انتشار : یکشنبه 17 شهریور 1392 - 3:13

طرزتهیه دسر پودینا!دسر

طرزتهیه دسر پودینا!دسر

بافتش شبیه کیک خیس هست ولی مطلقا طعم کیک رو نداره بیشتر شبیه پودینگ ژلاتینه هست

طرزتهیه دسر پودینا

[box type=”success” align=”aligncenter” class=”http://www.golbano.ir/w” ]تنها نکته ای که داره اینه که طعم میوه ای رو که توش میریزید با طعم مایعی که برای خیساندن نون به کار می برید هماهنگ کنید. [/box]

مواد لازم

نان باگت : یک عدد کامل ( یا هونوع نونی به همین میزان )

آب یا شیر یا آب پرتقال: ۲ پیمانه سرخالی

پودر کاسترد: ۲ قاشق غذاخوری

شیر خشک یا نشاسته ذرت: یک قاشق غذاخوری

کاکائو: دوقاشق غذا خوری

وانیل : مقداری

شکر: یک ونیم پیمانه

مغز آجیل خرد شده: نصف پیمانه (بادام گردو پسته فندق و…)

میوه خرد شده: یک پیمانه ( من ازسیب استفاده کردم )

تخم مرغ: ۲ عدد

طرز تهیه

منظور از نون باگت کامل مقداری هست که توتصویر می بینید ،

نون رو تکه تکه کنید

بعد باشیر ، آب ، یا آب پرتقال نیم ساعت خیس کرده بعد همه موادرو به همراه هم با پشت قاشق له کنید

سایرمواد رو بریزید توش و خوب مخلوط کنید

بریزید تو یک قالب ، میتونید کف قالب کاغذ روغنی هم بندازید ولی این دسر به راحتی ازقالب جدا میشه، اگه خواستید روش رو هم تزئین کنید

و به مدت ۴۵ دقیقه درفر گرم با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد بپزید ، بعد پخت فقط کمی تیره میشه پف آنچنانی نخواهد داشت البته حین پخت کمی پف میکنه ولی بعدش پفش میخوابه

READ
ایده ای زیبا برای تزئین حلوای سفره افطار/تزیین سفره افطار

می بینید که به راحتی ازقالب جدا شده

بافتش شبیه کیک خیس هست ولی مطلقا طعم کیک رو نداره بیشتر شبیه پودینگ ژلاتینه هست

نکته: تنها نکته ای که داره اینه که طعم میوه ای رو که توش میریزید با طعم مایعی که برای خیساندن نون به کار می برید هماهنگ کنید.

 منبع:
دادلی دوزلی

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *