کد خبر : 10262
تاریخ انتشار : جمعه 21 شهریور 1393 - 21:18

چگونه از نان نگهداری کنیم که بیات نشود/نکات خانه داری

چگونه از نان نگهداری کنیم که بیات نشود/نکات خانه داری

عده ای تصور می کنند گذاشتن نان در یخچال، جلوی بیات شدن آن را می گیرد اما این باور غلط است زیرا این کار روند بیات شدن را سریع تر می کند. تنها راه پیشگیری از بیات شدن نان، نگه داشتن آن در فریزر در دمای منفی 10 تا منفی 4 درجه سانتیگراد است. شاید خود شما هم به طور تجربی متوجه تفاوت های بین

عده ای تصور می کنند گذاشتن نان در یخچال، جلوی بیات شدن آن را می گیرد اما این باور غلط است زیرا این کار روند بیات شدن را سریع تر می کند.

تنها راه پیشگیری از بیات شدن نان، نگه داشتن آن در فریزر در دمای منفی 10 تا منفی 4 درجه سانتیگراد است.

شاید خود شما هم به طور تجربی متوجه تفاوت های بین این دو شرایط نگهداری شده  باشید؛ هنگامی که نان را در فریزر می گذاریم، رطوبت یا آب موجود در بافت آن منجمد می شود و دیگر آبی در بافت نان نمی ماند که میان مولکول های پروتئین و نشاسته منتقل و کریستاله شود، به این ترتیب می توان نان را به مدت 3-2 ماه در فریزر نگه داشت. با بیرون آوردن نان از فریزر، آب منجمد شده بافت آن دوباره به حالت مایع برمی گردد و حالت تازه به خود می گیرد.

اما در محیط یخچال و اتاق، آب موجود در بافت نان نه تنها به نقطه انجماد نمی رسد بلکه میان مولکول های پروتئینی و نشاسته ای، منتقل و باعث کریستاله شدن این مولکول ها و بیات شدن نان می شود.

جالب است بدانید در روستاها یا مناطقی که به یخچال دسترسی ندارند، برای افزایش ماندگاری نان آن را زیر آفتاب خشک می کنند؛ با این کار آب از بافت نان حذف می شود و روند بیات شدن نان رخ نمی دهد. سرانجام اینکه اگرچه توصیه ما به خرید روزانه نان است، اما اگر به هر دلیلی بیش از مصرف یک وعده نان در اختیار دارید، آن را در فریزر قرار دهید و با توجه به نوع نان قبل از مصرف آن را 20-5 دقیقه در دمای اتاق بگذارید.

READ
آموزش بیسکوییت با پاستیل

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *