طرز تهیه پای مرغ غذایی جدید و متفاوت/آشپزی
پای مرغ غذایی جدید و متفاوت!! بدیهی است هیچ غذایی نمی تواند مطلوب ذائقه ی همه ی افراد باشد. غذایی که طرز تهیه ی آن را در اینجا به شما آموزش خواهیم داد به خوشمزگی غذای مادربزرگ هاست. بدیهی است هیچ غذایی نمی تواند مطلوب ذائقه ی همه ی افراد باشد. ولی معمولا” دستپخت
پای مرغ غذایی جدید و متفاوت!!
بیسکوئیت کره ای به میزان لازم
طرز تهیه :
1- بیسکوئیت روی غذا را آماده کنید و کنار بگذارید
2- در یک قابلمه ی بزرگ تره فرنگی، قارچ، کرفس و فلفل شیرین را روی کره ی گرم شده بریزید و 4 تا 5 دقیقه یا تا وقتی که این سبزیجات نرم شوند بپزید. سپس آرد را با ادویه ، نمک، و فلفل سیاه مخلوط کنید و روی سبزیجات پخته شده بریزید و هم بزنید. آب مرغ و مخلوط شیرو خامه را یکجا اضافه کنید. همه ی مواد را مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا قل بزند و غلیظ شود. سپس مرغ و نخودفرنگی راهم به آنها اضافه کنید. اکنون غذا را در دو ظرف مثلثی شکل فر بکشید.
3- تخم مرغ را خوب بزنید و با قلم مو روی بیسکوئیت ها بمالید و بعد بیسکوئیت ها را تا نیمه در غذا به شکل دلخواه فرو کنید. درصورت تمایل می توانید نیمه ای از بیسکوئیت ها که از غذا بیرون می ماند را به اشکال مختلف برش زده و فرم دهید. و دوباره روی آن تخم مرغ بزنید.
بیسکویئیت تزیین روی غذا :
¼-1 فنجان آرد و ¼ قاشق چایخوری نمک را در یک کاسه ی متوسط مخلوط کنید.مخلوط آرد و نمک را در 3/1 فنجان روغن شیرینی پزی بریزید و با همزن بزنید تا به گلوله هایی به اندازه ی یک نخود تبدیل شوند. آنگاه یک قاشق غذاخوری آب سرد را روی نیمی از این خمیر بپاشید و آن را به آرامی با چنگال در ظرف بغلطانید تا کاملا” به آب آغشته شود. حال خمیر را در گوشه ی ظرف قرار دهید. دوباره 3 تا 4 قاشق غذاخوری آب سرد را روی نیمه ی دیگر مخلوط آرد بپاشید و در آخر 1 قاشق غذاخوری آب سرد را یکباره روی آن بریزید و با چنگال به آرامی همه ی خمیر را در آب بغلطانید. اینک خمیر را به شکل توپ های کوچک در آورید. روی یک تخته کمی آرد بپاشید و این گلوله ها را با وردنه باز کنید و به شکل مثلثهای9 X 13 برش بزنید. حتما” از چاقوی تیز استفاده کنید. برش زدن این بیسکوئیت ها باعث می شود آب درون خمیر آن تبخیر شود. در صورت تمایل می توانید با استفاده از چاقوی کوچک شیرینی پزی بیسکوئیت ها را به فرم های مختلف و دلخواه برش بزنید.
ارزش غذایی:
* کالری : 471
* چربی کلی : 26 گرم
* چربی اشباع شده : 10 گرم
* چربی مونو غیر اشباع : 10 گرم
* چربی پولی غیر اشباغ : 5 گرم
* کلسترول : 113 میلی گرم
* سدیم : 543 میلی گرم
* کربوهیدرات : 33 گرم
* قند: 3 گرم
* فیبر : 3 گرم
* پروتئین : 26 گرم
* ویتامین A: 0 (% D V )
* ویتامین C: 42 (% D V )
* کلسیم : 9 (% DV )
* آهن : 19 (d.e. )
* نشاسته : 1.5 (d.e. )
* سبزیجات : 2 (d.e. )
*گوشت لخم : 2.5 (d.e. )
* روغن : 3.5 (d.e. )
* درصد مقادیر روزانه بر اساس رژیم 2000 کالری در روز محاسبه شده است.
برچسب ها :آشپزی ، آموزش آجیل پلو زعفرانی ، آموزش آشپزی ، آموزش پای مرغ غذایی جدید و متفاوت ، پای مرغ غذایی جدید و متفاوت ، دستور پخت پای مرغ غذایی جدید و متفاوت ، روش پخت پای مرغ غذایی جدید و متفاوت ، طرزتهیه پای مرغ غذایی جدید و متفاوت ، غذا بامرغ ، گل بانو ، گلبانو ، هنرهای خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0