طرز تهیه نوشیدنی برزیلی کایپرینا/نوشیدنی
طعم این نوشیدنی برزیلی به خاطر لیمو و نعناعی که دارد بی نظیر است. مناسب برای :2 نفر زمان آماده سازی : کمتر از 15 دقیقه کایپرینا (Caipirinha) نوشیدنی برزیلی است که با نعناع، شکر، عصاره نیشکر و یخ آماده میشود. در این دستور عصاره نیشکر با عسل جایگزین شده است. این نوشیدنی مرسوم ترین نوشیدنی برزیلی
طعم این نوشیدنی برزیلی به خاطر لیمو و نعناعی که دارد بی نظیر است.
کایپرینا (Caipirinha) نوشیدنی برزیلی است که با نعناع، شکر، عصاره نیشکر و یخ آماده میشود. در این دستور عصاره نیشکر با عسل جایگزین شده است.
این نوشیدنی مرسوم ترین نوشیدنی برزیلی است که در تمام کافه ها و رستورانها سرو می شود. این نوشیدنی شبیه موهیتو است.
نوشیدنی کایپرینا برای اولین بار در سال 1918 در سائوپائولو برزیل با ترکیب عسل, لیموترش و سیر به عنوان داروی اپیدمی آنفولانزای اسپانیایی شناخته شد. امروزه هنوز هم این ترکیب برای معالجه سرماخوردگی استفاده می شود. پس از مدتی عده ای سیر را از این ترکیب حذف کرده و با افزودن کمی شکر اسیدیته لیموترش را کم کرده و با اضافه کردن چند قالب یخ و نعناع آن را به یک نوشیدنی مطبوع تبدیل کردند.
مواد لازم:
لیمو ترش |
6 عدد |
شکر |
½ پیمانه |
یخ مکعبی |
2 پیمانه |
برگ نعناع (تازه) |
18 عدد |
عسل |
½ پیمانه |
طرز تهیه:
- لیموها را به 4 قسمت برش زده و دانه های آن را جدا کنید.
- شکر و برشهای لیمو را به صورت مساوی در لیوانها ریخته و با یک وسیله یک گوشتکوب چوبی کوچک که مناسب اندازه لیوانهاست آنها را به هم بسایید.
- لیوانها را تا نیمه با یخ پر کنید و ۳ برگ نعناع را در هر یک از لیوانها قرار دهید. سپس روی آنها عسل بریزید.
- در انتها روی مواد داخل لیوان آب بریزید.
- می توانید برای میان وعده کمی سوسیس کباب کرده و همراه نوشیدنی کایپرینا نوش جان کنید.
برچسب ها :آشپزی ، اموزش نوشیدنی برزیلی کایپرینا ، دستور تهیه نوشیدنی برزیلی کایپرینا ، روش تهیه نوشیدنی برزیلی کایپرینا ، طرز تهیه نوشیدنی برزیلی کایپرینا ، گل بانو ، گلبانو ، نوشیدنی ، نوشیدنی برزیلی کایپرینا ، نوشیدنی خارجی ، هنر ها ی خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0