کد خبر : 9362
تاریخ انتشار : یکشنبه 26 مرداد 1393 - 17:41

آموزش دسر ژله و چوب شور/دسر

آموزش دسر ژله و چوب شور/دسر

  دسر ژله و چوب شور پودر ژله تمشک یا ژله شاه توت 1 بسته  .  تمشک یا شاه توت یخ زده 1 لیوان  .  کره 100 گرم خامه 1 لیوان  .  پنیر ماسکارپونه 1 لیوان  .  چوب شور 2 لیوان  .  شکر 1 لیوان  .  آب جوش 1 و نیم لیوان طرز تهیه :

 

دسر ژله و چوب شور

دسر ژله و چوب شور

پودر ژله تمشک یا ژله شاه توت 1 بسته  .  تمشک یا شاه توت یخ زده 1 لیوان  .  کره 100 گرم

خامه 1 لیوان  .  پنیر ماسکارپونه 1 لیوان  .  چوب شور 2 لیوان  .  شکر 1 لیوان  .  آب جوش 1 و نیم لیوان

دسر ژله و چوب شور

طرز تهیه : ابتدا پودر ژله را با یک و نیم لیوان آب جوش خوب مخلوط کنید سپس کناری قرار دهید تا سرد شود ، چوب های شور را داخل کیسه فریزر بریزید و کمی بکوبید تا خرد شوند ( فقط باید کمی خرد شود و نیازی به پودر کردن نیست ).

دسر ژله و چوب شور

کره را بهمراه 1/4 لیوان شکر داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا کره آب شود و شکر نیز حل شود سپس خرده های چوب شور را اضافه و مخلوط نمایید ، خرده های چوب شور کره ای را داخل ظرف پیرکسی بریزید و خوب فشار دهید تا مواد ته ظرف منسجم و یکدست شوند سپس داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 10 دقیقه بپزید و پس از پخت کنار بگذارید تا سرد شود.

دسر ژله و چوب شور

در مدت زمانی که چوب شور کره ای سرد میشود میتوانید کرم میان دسر را آماده کنید ؛ برای تهیه کرم ابتدا پنیر خامه ای و بقیه شکر را داخل کاسه ای بریزید و با همزن بزنید تا خوب باهم ترکیب شوند سپس خامه را اضافه کنید و مخلوط نمایید.

READ
همسرم اجازه داد یک شب را با زن دیگری باشم /راز موفقیت

دسر ژله و چوب شور

کرم را روی چوب شورهایی که سرد شده است خوب پخش کنید ، کناره های ظرف را نیز خوب با کرم بپوشانید تا زمانی که ژله را اضافه میکنید به چوب شورها نفوذ نکند ، پس از اینکه خوب سطح چوب شورها را با کرم پوشش دادید ظرف را به مدت 30 دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا خوب سرد شود.

دسر ژله و چوب شور

پس از اینکه کرم خوب سرد شد از یخچال خارج کنید و تمشک ها یا شاه توت های یخ زده را روی کرم پخش کنید سپس ژله ای که از قبل اماده کرده بودید و خنک شده است را آرام روی میوه ها بریزید ، ظرف دسر را داخل یخچال قرار دهید تا ژله بسته شود سپس این دسر خوشمزه را برش بزنید و سرو کنید.

نکته ها : میتوانید از انواع میوه ها و ژله استفاده کنید ، در صورتی که پنیر ماسکارپونه در دسترس ندارید از پنیر خامه ای استفاده کنید ، برای جلوگیری از نفوذ بوی سایر غذاهای فریزر روی میوه حتما میوه ها را داخل کیسه فریزر یا ظرف در بسته قرار دهید سپس فریز کنید.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *