قالب وردپرس پاتوق وردپرس افزونه وردپرس
آشپزیغذاهاهنرهای خانه

طرز تهیه بیسکویت فنجانی گوشتی /آشپزی

بیسکویت فنجانی گوشتی

بیسکویت فنجانی،نحوه پخت بیسکویت فنجانی،شیرینی پزی

 

آماده سازی:15 دقیقه

مدت انتظار:15 دقیقه

مجموعاً:30 دقیقه

 

مواد اولیه : برای 8 نفر

 

گوشت چرخ کرده 450 گرم
سس اسپاگتی 400 گرم
خمیر هلالی شکل 450 گرم
پنیر چدار 115 گرم


طرز تهیه:

داخل یک قابلمه بزرگ، گوشت را روی حرارت متوسط بپزید و بعد با سس اسپاگتی مخلوط کنید و آن را روی حرارت متوسط به مدت 5 الی 10 دقیقه بپزید تا بدینوسیله گرم هم بشوند.

خمیر ها را داخل قالب های مافین فشار دهید و دو قاشق غذاخوری از مخلوط گوشت را در وسط هر کدام بریزید.


حال به مدت 15 الی 17 دقیقه داخل فر با دمای 190 درجه سانتیگراد (375 درجه فارنهایت) قرار دهید تا برشته شود. پنیر را روی آن پخش کنید و به مدت 3 دقیقه دیگر بپزید تا پنیر آب شود.

برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد نمایید *

همچنین ببینید

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید