طرز تهیه ژله پازل/دسر

مواد لازم : ژله در رنگهای مختلفماست به مقدار لازم برای هر رنگ یک چهارم بسته ژله رو با یک چهارم لیوان آب داغ حل میکنیم. آب سرد اضافه نمیکنیم که ژله سفت بشه و راحت از قالب بیرون بیاد. سه چهارم قاشق چای خوری ماست به هر رنگ اضافه کرده و خوب هم میزنیم
برای هر رنگ یک چهارم بسته ژله رو با یک چهارم لیوان آب داغ حل میکنیم. آب سرد اضافه نمیکنیم که ژله سفت بشه و راحت از قالب بیرون بیاد. سه چهارم قاشق چای خوری ماست به هر رنگ اضافه کرده و خوب هم میزنیم که دون دون نشه. پازلای من شد.
قالبمون رو کمی چرب میکنیم و هر رنگ رو داخل یکی از پازلها میریزیم و دو سه ساعت تو یخچال میگذاریم.
بعد از بسته شدن ۵ثانیه در آب داغ میذاریم و با دست زیر قالب رو فشار میدیم و دونه دونه پازلها رو در میاریم و تو یه بشقاب خیس میذاریم که بهش نچسبه و بعدا بشه جابجاش کرد. اگه قراره دو سه روز دیگه سرو بشه حتما روشو سلفون بکشید که پاستیلی نشه. نوش جان نی نی هاتون.


برچسب ها :آموزش انواع ژله ، آموزش ژله پازل ، انواع ژله ، دستور تهیه ژله پازل ، دسر ، دسر سرد ، ژله ، ژله پازل ، ژۀه ، طرز تهیه ژله پازل ، گل بانو ، گلبانو ، هنرها ی خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.







ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0