کد خبر : 8918
تاریخ انتشار : چهارشنبه 15 مرداد 1393 - 13:08

طرز تهیه ی ساندويچ شاورما مكزيكى/آشپزی

طرز تهیه ی ساندويچ شاورما مكزيكى/آشپزی

    آماده سازی :90 دقیقه پخت : 45 دقیقه مواد لازم جهت تهیه ساندويچ شاورما مكزيكى برای 6 نفر: گوشت  خلال شده 250 گرم   نان تورتيلا مكزيكى آماده 12  عدد    فلفل دلمه ای رنگی سبز ، قرمز ، زرد ، خلال شده 3  عدد خیارشورخلال شده به میزان لازم  پیاز سفید  خلال شده

 

 

ساندويچ شاورما مكزيكى, پخت ساندويچ شاورما مكزيكى

آماده سازی :90 دقیقه
پخت : 45 دقیقه

مواد لازم جهت تهیه ساندويچ شاورما مكزيكى برای 6 نفر:

گوشت  خلال شده 250 گرم 
 نان تورتيلا مكزيكى آماده 12  عدد   
فلفل دلمه ای رنگی سبز ، قرمز ، زرد ، خلال شده 3  عدد
خیارشورخلال شده به میزان لازم 
پیاز سفید  خلال شده   1 عدد  بزرگ
 گوجه فرنگی خلال شده 2 عدد
پودر فلفل قرمز به میزان لازم کمی
 روغن زیتون    به میزان لازم     
نمک   به میزان لازم   

 
مواد لازم براى سس گوشت:

 ماست نصف ليوان 
 ادویه مخلوط مخصوص شاورما 1 قاشق غذاخورى
آب ليمو نصف استكان
پياز رنده شده 1 عدد كوچك
سماق  1 قاشق مرباخورى
 فلفل سياه 1 قاشق چايخورى
نمك کمی

 
مواد لازم براى سس ساندويچ شاورما

ماست   1 لیوان
 ارده  2 قاشق غذاخوری
نمک کمی
 روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
آب ليمو 1 قاشق غذاخوری
سير 1 حبه نرم شده

 
گوشت خلال شده را در ظرف بلورى ريخته و تمام مواد سس گوشت را روى آن بريزيد و خوب مخلوط كنيد.

سپس ظرف گوشت را به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا مواد سس جذب گوشت شود.بعد گوشت را در ظرف پیرکسی ریخته و در فری که از قبل گرم کرده اید به مدت نیم ساعت با حرارت 175درجه سانتیگراد قرار دهید تا وقتیکه روی گوشت کمی برشته شود.

READ
ترک پا روجدی بگیرید/سلامت

سپس پياز در تابه اى نسوز ريخته با كمى روغن زيتون تفت دهيد سپس فلفل دلمه اى و كمى پودر فلفل قرمز و گوشت كه از قبل آماده كرده ايد به آن اضافه كنيد و دو باره به مدت 5 دقيقه تفت دهيد بعد از روى حرارت برداريد كمى كه خنك شد خيار شور و گوجه فرنگى به آن اضافه كنيد وخوب مخلوط كنيد . بعد تمام مواد سس شاورما را خوب مخلوط كنيد .

بعد يك قاشق غذاخورى از سس شاورما روى نان تورتيلا بكشيد سپس كمى از مواد گوشت آماده شده روى نان بگذاريد بعد روى مواد كمى سس بريزيد و آن را بپيچانيد و به مدت 2 دقيقه در ساندويچ ساز كه از قبل گرم شده بگذاريد … نوش جان

اگر نان تورتيلا آماده گيرتان نيامد ميتونيد خودتان در خانه تهيه كنيد .

نان تورتيلا مكزيكى :

مواد لازم : 

آرد سفید 4 پیمانه
 بيكينگ پودر یک قاشق چايخورى
 روغن مايه نصف پیمانه
نمك بمقدار لازم
 آب ولرم یک پیمانه

 
طرز تهيه نان تورتيلا مكزيكى :
آرد سفید را در کاسه بزرگی ریخته بيكينگ پودر و روغن رابه آن افزوده خوب مخلوط می کنیم سپس نمك را در آب مخلوط كرده و آرام آرام به مخلوط آرد اضافه می کنیم و خوب ورز ميدهيم به طورى که خمیر به دست نچسبد بعد روی خمیر را پوشانده و به مدت يك ساعت کنار می گذاریم تا استراحت كند سپس خمير را به 12 قسمت تقسیم می کنیم و هر قسمت را به صورت دایره به كمك وردنه باز ميكنيم و ضخامت خميرى كه باز ميكنيم بايد حدود 4 ميليمتر باشد .

READ
بیوگرافی کامل مژده لواسانی/بازیگران

بعد تابه اى مناسب براى پختن نان روى حرارت ملايم قرار ميدهيم و بعد از گرم شدن تابه ، خمير را درون آن انداخته و ميگذاريم دو طرف نان پخته شود بقيه خميرها را به همين روش مى پزيم .

مراقب باشيد نان ها را زياد روى حرارت نگذاريد و خيلى نپزيد چون كاملا خشك مى شوند بعد از پخت نان ها را در يك دستمال تميز بپيچيد تا خشك نشود .

ساندويچ شاورما مكزيكى, پخت ساندويچ شاورما مكزيكى

گوشت خلال شده را در ظرف بلورى ريخته و تمام مواد سس گوشت را روى آن بريزيد و خوب مخلوط كنيد.سپس ظرف گوشت را به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا مواد سس جذب گوشت شود .بعد گوشت را در ظرف پیرکسی ریخته و در فری که از قبل گرم کرده اید به مدت نیم ساعت با حرارت 175 درجه سانتیگراد قرار دهید تا وقتیکه روی گوشت کمی برشته شود …

ساندويچ شاورما مكزيكى, پخت ساندويچ شاورما مكزيكى

سپس پياز در تابه اى نسوز ريخته با كمى روغن زيتون تفت دهيد بعد فلفل دلمه اى و كمى پودر فلفل قرمز و گوشت كه از قبل آماده كرده ايد به آن اضافه كنيد و دو باره به مدت 5 دقيقه تفت دهيد بعد از روى حرارت برداريد كمى كه خنك شد خيار شور و گوجه فرنگى به آن اضافه كنيد وخوب مخلوط كنيد .

READ
آموزش بافت شال برگی/بافتنی

ساندويچ شاورما مكزيكى, پخت ساندويچ شاورما مكزيكى

بعد تمام مواد سس شاورما را خوب مخلوط كنيد …
بعد يك قاشق غذاخورى از سس شاورما روى نان تورتيلا بكشيد …

ساندويچ شاورما مكزيكى, پخت ساندويچ شاورما مكزيكى

سپس كمى از مواد گوشت آماده شده روى نان بگذاريد بعد روى مواد كمى سس بريزيد و آن را بپيچانيد …

ساندويچ شاورما مكزيكى, پخت ساندويچ شاورما مكزيكى

و به مدت 2 دقيقه در ساندويچ ساز كه از قبل گرم شده بگذاريد … نوش جان

ساندويچ شاورما مكزيكى, پخت ساندويچ شاورما مكزيكى

منبع :beryooni.com

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *