طرز اضافه کردن اب در پخت و پز/نکات خانه داری

زمانی که بدانید مواد آبپز هر کدام ماده مغذیای در آب به جا میگذارند، دیگر این آب را دور نمیریزید بلکه از آن برای پرورش گیاهان استفاده میکنید. بگذارید آب خنک شود سپس از آن برای آبیاری گیاه استفاده کنید. فقط دقت کنید به این آب نمک اضافه نشده باشد تا سلامت گیاه به
زمانی که بدانید مواد آبپز هر کدام ماده مغذیای در آب به جا میگذارند، دیگر این آب را دور نمیریزید بلکه از آن برای پرورش گیاهان استفاده میکنید.
بگذارید آب خنک شود سپس از آن برای آبیاری گیاه استفاده کنید. فقط دقت کنید به این آب نمک اضافه نشده باشد تا سلامت گیاه به خطر بیفتد.
این مواد عبارتند از:
تخممرغ
تخممرغ هنگام آبپز شدن کلسیم از خود به جا میگذارد. پس از آن برای آبیاری گیاهان کلسیمدوست مانند گوجه فرنگی، سیب زمینی، بادمجان و فلفل استفاده کنید.
اسفناج
گیاهان به آهن نیاز دارند. آب اسفناج نه تنها آهن گیاه را تامین میکند بلکه در کاهش میزان پتاسیم موثر است.
ماکارونی
آب نشاسته از جمله مواد مغذی خاک است و مطمئنا برای گیاهان مفیدتر است.
سیبزمینی
از آب سیبزمینی آبپز شده به دلیل داشتن نشاسته برای حاصلخیزی خاک استفاده کنید.
برچسب ها :اضافه کردن اب به غذا ، طرز اضافه کردن اب در پخت و پز ، گل بانو ، گلبانو ، نکات خانه داری
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0