طرز تهیه ترشی انجیر/دسر

مواد لازم : انجیر 2 کیلو گرم شکر 750 گرم آب 1 لیوان دارچین 1 قاشق غذا خوری سرکه به مقدار لازم طرز تهیه : شکر , سرکه , آب و دارچین را در ظرفی جوشانده و انجیرهای شسته شده را به آن اضافه کنید و اجازه دهید مواد چند جوش بخورند. مواد را
مواد لازم :
انجیر | 2 کیلو گرم |
شکر | 750 گرم |
آب | 1 لیوان |
دارچین | 1 قاشق غذا خوری |
سرکه | به مقدار لازم |
طرز تهیه :
شکر , سرکه , آب و دارچین را در ظرفی جوشانده و انجیرهای شسته شده را به آن اضافه کنید و اجازه دهید مواد چند جوش بخورند. مواد را از روی حرارت برداشته و 24 ساعت کنار بگذارید و این کار را 3 روز تکرار کنید و روز سوم مواد را داخل ظرف مناسب ریخته و درجایی خنک قرار دهید تا ترشی خوب جا افتاده شود.
برچسب ها :آشپزی ، آموزش ترشی انجیر ، انواع ترشی ، ترشی ، درست کردن ترشی انجیر ، دستور تهیه ترشی انجیر ، دسر ، رو ش تهیه ترشی انجیر ، طرز تهیه ترشی انجیر ، گل بانو ، گلبانو ، هنر ها ی خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0