کد خبر : 8827
تاریخ انتشار : سهشنبه 14 مرداد 1393 - 12:24
طرز تهیه سالاد گوجه فرنگی (هندوستان))/سالاد

مواد لازم : جهت 4 تا 5 نفر گوجه فرنگی خورد شده 4 عدد پیاز خورد شده 1 عدد گشنیز ساطوری 1 پیمانه زیره ی ساییده 1 قاشق چایخوری فلفل قرمز ساییده شده 1 قاشق چایخوری لیمو ترش 2 عدد طرز تهيه : گوجه فرنگی و پياز و گشنيز را در ظرف بريزيد.
مواد لازم : جهت 4 تا 5 نفر
گوجه فرنگی خورد شده |
4 عدد |
پیاز خورد شده |
1 عدد |
گشنیز ساطوری |
1 پیمانه |
زیره ی ساییده |
1 قاشق چایخوری |
فلفل قرمز ساییده شده | 1 قاشق چایخوری |
لیمو ترش |
2 عدد |
طرز تهيه :
گوجه فرنگی و پياز و گشنيز را در ظرف بريزيد. ليمو را آب بگيريد و آب ليمو را روی سالاد بدهيد. فلفل و زيره را روی سالاد بپاشيد، زير و روكنيد و در ظرف سالاد مورد نطرتان بريزيد.
برچسب ها :آشپزی ، آموزش انواع سالاد ، آموزش سالاد گوجه فرنگی (هندوستان)) ، انواع سالاد ، درست کردن سالاد گوجه فرنگی (هندوستان)) ، دستور تهیه سالاد گوجه فرنگی (هندوستان)) ، سالاد ، طرز تهیه سالاد گوجه فرنگی (هندوستان) ، گل بانو ، گلبانو ، هنرهای خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0