طرز تهیه تخممرغ پوشه /آشپزی

بهترین نوع تخممرغ را باید تهیه پوشه انتخاب کنیم تخممرغی که حجم زیادی سفیدی داشته باشد و تمایل خیلی کمی به جدا شدن سفید و زرده در آب داشته باشند. تخممرغ بیکیفیت را اصلاً نمیتوانید برای تخممرغ پوشه استفاده کنید. زیرا سفیده آن خیلی نازک و باریک است و به راحتی در آب پخش میشود.
بهترین نوع تخممرغ را باید تهیه پوشه انتخاب کنیم تخممرغی که حجم زیادی سفیدی داشته باشد و تمایل خیلی کمی به جدا شدن سفید و زرده در آب داشته باشند. تخممرغ بیکیفیت را اصلاً نمیتوانید برای تخممرغ پوشه استفاده کنید. زیرا سفیده آن خیلی نازک و باریک است و به راحتی در آب پخش میشود.
بهترین حالت تخممرغ پوشه، حالتی است که سفیده به طور کامل دور زرده منسجم را گرفته باشد. استفاده از مقدار خیلی کمی سرکه میتواند کمک کند تا زرده از سفیده جدا نشود همچنین باعث میشود سفیده سفید رنگتر و لطیفتر شود.
استفاده بیش از حد سرکه مالت (گندم) باعث بدرنگ شدن سفیده می شود، بهتر است مزه اصلی پوشه، مزه غالب سرکه باشد و از سرکه سفید استفاده کنید.






مواد لازم
طرز تهیه
2.در حدود سه تا چهار دقیقه تخم مرغ ها در آب نیم جوش قرار گیرند تا کمی سفت شوند؛
3.خیلی با دقت تخم مرغ ها را با کفگیر قاشقی سوراخ دار از قابلمه خارج کنید و داخل کاسهای حاوی آب یخ قرار دهید.
4.در صورت نیاز سفیده را کمی مرتب کنید.
5.مجدداً در قابلمهای حاوی آب داغ و نمک به مدت نیم تا دو دقیقه قرار دهید، با دقت با قاشق از آب خارج کنید و روی حوله کاغذی قرار دهید تا کمی خشک، سپس استفاده کنید.
6.نان را در ظرف مورد نظر قرار دهید؛
7.تخممرغ داغ و کاملاً خشک شده را در ظرف قرار دهید و مقداری پنیر پارمزان روی آن ریخته و سرو کنید.
فکر بکر
تخممرغ پوشه را میتوانید روی برگهای اسفناج قرار دهید و سرو کرد.
منبع:ساناز سانیا
برچسب ها :آشپزی ، آموزش آشپزی ، آموزش تخممرغ پوشه ، تخممرغ پوشه ، دستور پخت تخممرغ پوشه ، روش پخت تخممرغ پوشه ، روش تهیه تخممرغ پوشه ، سایت ساناز سانیا ، صبحانه ، طرز پخت تخممرغ پوشه ، طرزتهیه تخممرغ پوشه ، غذا ، گل بانو ، گلبانو ، هنرهای خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0