کد خبر : 8392
تاریخ انتشار : دوشنبه 26 خرداد 1393 - 16:16
طرز تهیه فاج مخملی/شیرینی
مواد لازم• 1 ½ پیمانه شکر • 2/3 پیمانه شیر • نصف پیمانه کره • دو پیمانه مارشمالو (پاستیل ژلهای) کوچک • یک پیمانه شکلات نیمه تلخ • نصف پیمانه گردوی خرد شده • نصف قاشق چایخوری وانیل طرز تهیه فاج مخملی 1. کف سینی فر فویل قرار دهید. روی فویل را کره بمالید و
مواد لازم• 1 ½ پیمانه شکر
• 2/3 پیمانه شیر
• نصف پیمانه کره
• دو پیمانه مارشمالو (پاستیل ژلهای) کوچک
• یک پیمانه شکلات نیمه تلخ
• نصف پیمانه گردوی خرد شده
• نصف قاشق چایخوری وانیل
طرز تهیه فاج مخملی
• 2/3 پیمانه شیر
• نصف پیمانه کره
• دو پیمانه مارشمالو (پاستیل ژلهای) کوچک
• یک پیمانه شکلات نیمه تلخ
• نصف پیمانه گردوی خرد شده
• نصف قاشق چایخوری وانیل
طرز تهیه فاج مخملی
1. کف سینی فر فویل قرار دهید. روی فویل را کره بمالید و سینی را کنار بگذارید.
2. دیواره داخلی قابلمه کوچکی را با کره چرب کنید و داخل آن، کره، شیر و شکر را با هم مخلوط کنید. آنها را روی حرارت ملایم حدود 10 دقیقه حرارت دهید. حرارت را کم کنید و 6 دقیقه دیگر هم بزنید.
3. قابلمه را از روی حرارت بردارید. مارشمالو، تکه های شکلات، گردو و وانیل را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را تا زمانی هم بزنید که شکلات و مارشمالوها آب و مواد با هم مخلوط شوند.
4. فاج ها را روی سینی آماده شده بریزید. آنها را تا زمانی که گرم هستند به شکل مربع خط بیندازید. روی آنها را بپوشانید و به مدت 2 تا 3 ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شوند. پس از سفت شدن فاج ها، آنها را مربعی برش دهید و از سینی بردارید. می توانید مربع ها از قطر برش دهید.
منبع:ایران ناز
برچسب ها :آشپزی ، آموزش شیرینی پزی ، آموزش فاج مخملی ، اموزش اشپزی ، دستورپخت فاج مخملی ، دستورتهیه فاج مخملی ، روش پخت فاج مخملی ، روش تهیه فاج مخملی ، شیرینی ، طرزتهیه فاج مخملی ، گل بانو ، گلبانو ، نحوه پخت فاج مخملی ، هنرهای خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0