کد خبر : 8379
تاریخ انتشار : یکشنبه 25 خرداد 1393 - 19:57

طرز تهیه تبوله چغندر رنگارنگ /دسر

طرز تهیه تبوله چغندر رنگارنگ /دسر

تبوله چغندر رنگارنگ – تبوله چغندر رنگارنگ! مواد لازم:برای 4 نفر بلغور گندم: سه‌چهارم پیمانه سیر: یک بوته، خرد شده چغندر: 2 عدد پوست گرفته و خرد شده فلفل دلمه‌ای زرد: یک عدد خرد شده پیازچه: 2 عدد خرد شده جعفری: یک‌سوم فنجان خرد شده ریحان: یک‌سوم فنجان خرد شده نعناع: یک سوم فنجان خرد

تبوله چغندر رنگارنگ! -آکا

تبوله چغندر رنگارنگ

– تبوله چغندر رنگارنگ!

مواد لازم:برای 4 نفر

  • بلغور گندم: سه‌چهارم پیمانه
  • سیر: یک بوته، خرد شده
  • چغندر: 2 عدد پوست گرفته و خرد شده
  • فلفل دلمه‌ای زرد: یک عدد خرد شده
  • پیازچه: 2 عدد خرد شده
  • جعفری: یک‌سوم فنجان خرد شده
  • ریحان: یک‌سوم فنجان خرد شده
  • نعناع: یک سوم فنجان خرد شده
  • سس پونه: یک‌سوم فنجان
  • لیمو: 2 عدد

طرز تهیه:در یک کاسه بزرگ بلغور گندم و سیر خرد شده را با یک فنجان آبجوش مخلوط کنید. در کاسه را بگذارید و 30 دقیقه صبر کنید تا بلغورها کمی نرم شده و آب جذب مواد شود. حالا چغندرهای پوست گرفته و خرد شده، فلفل زرد، پیازچه‌ها، جعفری، ریحان، نعناع، سس پونه (روش تهیه‌اش در انتها آمده) و مقدار کمی نمک را به محتویات کاسه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا طعم مواد حسابی با هم

ترکی

ب شود و در نهایت با برش‌های لیمو سرو کنید.روش تهیه سس پونه:در یک کاسه متوسط یک‌سوم پیمانه آبلیموی تازه را با یک قاشق سوپخوری خردل دیژون، نصف قاشق سوپخوری پونه خشک، نصف یک بن کوچک سیر له‌شده و مقدار کمی نمک و فلفل سیاه خوب مخلوط کنید. همانطور که به‌هم می‌زنید، یک‌سوم پیمانه روغن زیتون بودار را با سرعتی متوسط به مخلوط اضافه کنید تا سس آماده شود

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *