کد خبر : 8268
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 20 خرداد 1393 - 22:01

طرز تهیه اختا داگ/آشپزی

طرز تهیه اختا داگ/آشپزی

زمان آماده سازی: کمتر از ۳۰ دقیقه زمان پخت: کمتر از ۳۰ دقیقه نوع خوردنی: حاضری خوردنی برای چند نفر: 2 وعده: شام منطقه / قومیت: غیر ایرانی مناسبت: همیشگی مواد اولیه شاید اسم این خوراک کمی عجیب به نظر بیاید. اما با کمی تامل می توان نتیجه گیری کرد که (اختاپوس + هات داگ)=

زمان آماده سازی:
کمتر از ۳۰ دقیقه
زمان پخت:
کمتر از ۳۰ دقیقه
نوع خوردنی:
حاضری
خوردنی برای چند نفر:
2
وعده:
شام
منطقه / قومیت:
غیر ایرانی
مناسبت:
همیشگی

مواد اولیه

شاید اسم این خوراک کمی عجیب به نظر بیاید. اما با کمی تامل می توان نتیجه گیری کرد که (اختاپوس + هات داگ)= اختا داگ

در اصل همان سوسیس سیب زمینی خودمان است

گام ۱

ابتدا حدود 5 سانت از سر سوسیس پایین بیایید و سپس به کمک چاقوی نازک ادامه آن را به دو قسمت و سپس هر کدام را به دو قسمت دیگر برش بزنید

گام ۲

مواظب باشید که رشته ها ار هم جدا نشود

گام ۳

به این شکل

گام ۴

کناری بگذارید

گام ۵

در یک قابلمه آب را بگذارید تا جوش بیاید

گام ۶

سپس سوسیس ها را در آب جوش بگذارید

گام ۷

بگذارید به مدت 5 دقیقه بپزد، می بینید که در این روش پاهای اختاپوس فر می خورد

گام ۸

به آرامی آن را از آب خارج و به کمک دستمال یا حوله تمیز آن را خشک کنید

گام ۹

اختاپوس را در دریایی از سیب زمینی سرخ شده بگذارید

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *