آموزش تصویری خمیر پیتزا/آشپزی

آموزش تصویری خمیر پیتزا معمولا برای تهیه پیتزا نیاز به یک خمیر لطیف و نرم داریم امروز میخوام دستور یک خمیر پیتزا راحت در عین حال لطیف را آموزش بدم مواد لازم خمیر پیتزا : محمر خشک و فعال : ۱٫۵ قاشق سوپخوری شکر : ۲ قاشق چایی خوری آب گرم : ۲ فنجان نمک
آموزش تصویری خمیر پیتزا
معمولا برای تهیه پیتزا نیاز به یک خمیر لطیف و نرم داریم امروز میخوام دستور یک خمیر پیتزا راحت در عین حال لطیف را آموزش بدم
مواد لازم خمیر پیتزا :
محمر خشک و فعال : ۱٫۵ قاشق سوپخوری
شکر : ۲ قاشق چایی خوری
آب گرم : ۲ فنجان
نمک : ۲ قاشق غذاخوری
آرد : ۶ فنجان
روغن زیتون : ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه خمیر پیتزا :
ابتدا مخمر را با شکر و آب در یک کاسه مخلوط میکنیم و به ارامی هم میزنیم تا حل شود و به مدت ۵ الی ۱۰ دقیقه استراحت میدهیم حال نمک و آرد را با هم خوب مخلوط میکنیم و مخلوط مخمر را به آن اضافه میکنیم
حال روغن زیتون را مواد اضافه میکنیم و به ارامی مخلوط میکنیم
مواد را خوب مخلوط میکنیم تا خمیر چسبناکی بدست بیاد
کمی روی میز کار آرد می پاشیم و خمیر را از ظرف خارج کرده و خوب ورز می دهیم تا دیگه به دست نچسبد
خمیر را داخل یک ظرف گذاشته و روی آن را با کیسه نایلونی می پوشانیم و می گذاریم در یک جای گرم به مدت یک ساعت استراحت کند
خمیر قبل از استراحت
حال خمیر پیتزا اماده هست میتوانیم آن را برای پیتزا پهن کنیم
برچسب ها :آموزش انواع خمیر ، آموزش خمیر پیتزا ، اشپزی ، پیتزا ، خمیر ، خمیر پیتزا ، دستور تهیه خمیر پیتزا ، روش تهیه خمیر پیتزا ، طرزتهیه خمیر پیتزا ، گل بانو ، گلبانو ، نحوه پخت خمیر پیتزا ، هنرهای خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0