کد خبر : 8229
تاریخ انتشار : یکشنبه 18 خرداد 1393 - 9:02

طرز تهیه مسقطی کاراملی/دسرمخصوص افطار

طرز تهیه مسقطی کاراملی/دسرمخصوص افطار

به مواد لازم دقت کنید تا متوجه بشید چقدر اسونه شکر یک پیمانه نشاسته سه چهارم پیمانه شیر ۵ پیمانه اب سرد یک پیمانه گلاب یک ق غذاخوری ابتدا شکر رو تو یه قابلمه بریزید و بدون هم زدن و افزودن چیزی بزارید روی حرارت ملایم تا اب بشه و کرم رنگ بشه به این

به مواد لازم دقت کنید تا متوجه بشید چقدر اسونه

اشپزی اسان

شکر یک پیمانه

نشاسته سه چهارم پیمانه

شیر ۵ پیمانه

اب سرد یک پیمانه

گلاب یک ق غذاخوری

ابتدا شکر رو تو یه قابلمه بریزید و بدون هم زدن و افزودن چیزی بزارید روی حرارت ملایم تا اب بشه و کرم رنگ بشه به این شکر میگن کاراملنکته ی مهم اینه که شکر نسوزه .به خاطر همین کمی که اب شد ظرف رو تکون بدید تا شکرهای رو جابه جا بشن و قبل از اینکه زیرش بسوزه اونها برن زیر و اب بشن

شیر رو بجوشونید و به کارامل اضافه کنید اگه کاراملها به هم چسبید نگران نشید روی حرارت ملایم بزارید بجوشه تا اب بشه

نشاسته رو با اب سرد حل کنید و اروم در حالی که مرتب هم میزنید به شیر اضافه کنید مرتب هم بزنید تا غلیظ بشه مثل فرنی

در اخر گلاب رو اضافه کرده و پس از کمی خنک شدن بریزید داخل قالب و بزارید دو سه ساعتی تو یخچال تا خودشو بگیره .خیلی راحت از قالب در مییاد.

میتونید داخل تابه پیرکس هم بریزید و برشش بدید

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *