کد خبر : 7960
تاریخ انتشار : جمعه 9 خرداد 1393 - 22:54

طرز تهیه کانفی ذرت و بیکن /آشپزی

طرز تهیه کانفی ذرت و بیکن /آشپزی

ماده سازی: 15 دقیقه مدت انتظار: 15 دقیقه مجموعاً: 30 دقیقه 0 1 بیکن را در یک تابه ی بزرگ بپزید تا برشته شود. بیکن را از تابه بیرون بیاورید و کل چربی باقیمانده از آن به جز 2 قاشق سوپخوری را از تابه خارج کنید و کنار بگذارید. پیاز را داخل چربی بیکن بریزید

ماده سازی: 15 دقیقه

مدت انتظار: 15 دقیقه
مجموعاً: 30 دقیقه

0

1

طرز تهیه کانفی ذرت و بیکن /آشپزی
طرز تهیه کانفی ذرت و بیکن /آشپزی

بیکن را در یک تابه ی بزرگ بپزید تا برشته شود. بیکن را از تابه بیرون بیاورید و کل چربی باقیمانده از آن به جز 2 قاشق سوپخوری را از تابه خارج کنید و کنار بگذارید.
پیاز را داخل چربی بیکن بریزید و 5 دقیقه روی شعله ی نسبتاً پایین تفت بدهید تا نیمه شفاف شود.
فلفل ها را اضافه کنید و 2 دقیقه دیگر تفت بدهید. اگر تابه خیلی خشک بود باز هم چربی بیکن یا روغن زیتون اضافه کنید.

طرز تهیه کانفی ذرت و بیکن /آشپزی

ذرت را اضافه کنید و 5 دقیقه دیگر بپزید تا نرم شود.

طرز تهیه کانفی ذرت و بیکن /آشپزی

بیکنی را که کنار گذاشته اید خرد کنید و دوباره در تابه بریزید. با نمک و فلفل مزه دار کنید و سرو نمایید.

طرز تهیه کانفی ذرت و بیکن /آشپزی

 


مواد اولیه :

برای 4 نفر
بیکن 4 تکه
پیاز زرد نصف فنجان (خرد شده)
فلفل دلمه ای 1 فنجان (قرمز، خرد شده)
فلفل دلمه ای 1 فنجان (نارنجی، خرد شده)
ذرت 3 فنجان (تازه)

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *