طرز تهیه کانفی ذرت و بیکن /آشپزی

ماده سازی: 15 دقیقه مدت انتظار: 15 دقیقه مجموعاً: 30 دقیقه 0 1 بیکن را در یک تابه ی بزرگ بپزید تا برشته شود. بیکن را از تابه بیرون بیاورید و کل چربی باقیمانده از آن به جز 2 قاشق سوپخوری را از تابه خارج کنید و کنار بگذارید. پیاز را داخل چربی بیکن بریزید
ماده سازی: 15 دقیقه
بیکن را در یک تابه ی بزرگ بپزید تا برشته شود. بیکن را از تابه بیرون بیاورید و کل چربی باقیمانده از آن به جز 2 قاشق سوپخوری را از تابه خارج کنید و کنار بگذارید.
پیاز را داخل چربی بیکن بریزید و 5 دقیقه روی شعله ی نسبتاً پایین تفت بدهید تا نیمه شفاف شود.
فلفل ها را اضافه کنید و 2 دقیقه دیگر تفت بدهید. اگر تابه خیلی خشک بود باز هم چربی بیکن یا روغن زیتون اضافه کنید.
ذرت را اضافه کنید و 5 دقیقه دیگر بپزید تا نرم شود.
بیکنی را که کنار گذاشته اید خرد کنید و دوباره در تابه بریزید. با نمک و فلفل مزه دار کنید و سرو نمایید.
مواد اولیه :
بیکن 4 تکه |
پیاز زرد نصف فنجان (خرد شده) |
فلفل دلمه ای 1 فنجان (قرمز، خرد شده) |
فلفل دلمه ای 1 فنجان (نارنجی، خرد شده) |
ذرت 3 فنجان (تازه) |
برچسب ها :آشپزی ، آموزش آشپزی ، آموزش کانفی ذرت و بیکن ، دستور تهیه کانفی ذرت و بیکن ، روش تهیه کانفی ذرت و بیکن ، طرز تهیه کانفی ذرت و بیکن ، غذا ، کانفی ذرت و بیکن ، گل بانو ، گلبانو ، هنرهای خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0