کد خبر : 7939
تاریخ انتشار : جمعه 9 خرداد 1393 - 16:51

طرز تهیه ونوشک پلو ( ( غذای محلی کرمانشاه / غذای محلی

طرز تهیه  ونوشک پلو ( ( غذای محلی کرمانشاه / غذای محلی

  آشپزی رنگین مواد لازم : ـ برنج ۲ پیمانه ـ گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم ـ ونوشک تازه ۱ پیمانه ـ پیاز سرخ شده ۳ قاشق غذا خوری ـ رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری ـ زعفران دمکرده ۲ قاشق غذا خوری ـ روغن به قدر کافی ـ نمک و زردچوبه به قدر کافی طرز

ونوشك پلو(آشپزي رنگين )

ونوشك پلو (آشپزي رنگين )

ونوشك پلو (آشپزي رنگين ) 

آشپزی رنگین

مواد لازم :

ـ برنج ۲ پیمانه

ـ گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم

ـ ونوشک تازه ۱ پیمانه

ـ پیاز سرخ شده ۳ قاشق غذا خوری

ـ رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری

ـ زعفران دمکرده ۲ قاشق غذا خوری

ـ روغن به قدر کافی

ـ نمک و زردچوبه به قدر کافی

طرز تهیه:

گوشت،ونوشک ، نمک و زردچوبه را با یک و نیم لیوان آب بپزید وقتی پخته شد رب گوجه فرنگی اضافه کنید و صبر کنید تا کاملاً آب آن جوش رود .کمی رو غن حیوانی یا روغن زیتون به آن اضافه کنید و پیاز سرخ شده را هم در آن بریزید و حرارت را خاموش کنید .

برنج را به صورت کته یا آبکش تهیه کنید .

بعد از اینکه پلو دم کشید آنرا در دیس بکشید و لا به لای آن گوشت بریزید و یا اینکه با گوشت و برنج زعفرانی تزیین کنید.

 منبع:آشپزی رنگین

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *