طرز تهیه کیک ریواس (دسر بهاری) /دسر
موادلازم : _ تخم مرغ 3 عدد _ آرد 1 لیوان _ شکر یک سوم لیوان _ وانیل قدری _ ریواس حرد شده یک سوم لیوان طرز تهیه : یکی از روشهایی که میتوان از ریواس استفاده کرد تهیه دسر ریواس است . این گیاه خود رو که در فصل بهار به
1 _ ریواس را پوست گرفته و شسته و خوب خشک کنید و به قطعات ریز خرد کنید .
2 _ فر را روشن کرده وبعد از 4 دقیقه فر را روی 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید
4 _ زرده را با وانیل و شکر با همزن برقی تا جایی بزنید که رنگ سفید پیدا کرده و سفت و کشدار شود
5 _ همزن را شسته و خشک کنید و سفیده ها را بزنید تا کاملاً پف کرده و شبیه پنبه شود و از همزن نریزد
6_ زرده را در سفیده بریزید و با چنگال خیلی آرام طوری که پف آن نخوابد با سفیده مخلوط کنید
7 _آرد الک شده را در چند مرحله اضافه کنید و با چنگال به آرامی مخلوط کنید .
8_ در قالب بریزید و روی آنرا با ریواس بپوشانید .
9 _ قالب را روی پنجره وسط فر گذاشته و به مدت یک ساعت در فر بگذارید
منبع:آشپزی رنگین
برچسب ها :آشپزی ، آموزش آشپزی ، آموزش کیک ریواس ، دستور تهیه کیک ریواس ، دسر ، دسر بهاری ، رو ش تهیه کیک ریواس ، طرز تهیه کیک ریواس ، طرز تهیه کیک ریواس (دسر بهاری) ، کیک ریواس ، گل بانو ، گلبانو ، نحوه تهیه کیک ریواس ، هنرهای خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0