کد خبر : 7851
تاریخ انتشار : چهارشنبه 7 خرداد 1393 - 17:01

طرزتهیه پودینگ مخصوص جزایر هاوایی/دسر

طرزتهیه پودینگ مخصوص جزایر هاوایی/دسر

پودینگ مخصوص جزایر هاوایی مواد لازم :شكر       4 قاشق سوپخوري زرده تخم مرغ زده شده       3 عدد پودر …      2 قاشق سوپخوري شير       2 پيمانه نشاسته ذرت (پودر شده)         3 قاشق سوپخوري نمك       1/8 قاشق چايخوري وانيل شكري         1/4 قاشق چايخروي سفيده تخم مرغ       1 عدد خامه زده شده      1 پيمانه طرز تهيه : زرده هاي تخم

پودینگ مخصوص جزایر هاوایی

مواد لازم :شكر       4 قاشق سوپخوري
زرده تخم مرغ زده شده       3 عدد
پودر …      2 قاشق سوپخوري
شير       2 پيمانه
نشاسته ذرت (پودر شده)         3 قاشق سوپخوري
نمك       1/8 قاشق چايخوري
وانيل شكري         1/4 قاشق چايخروي
سفيده تخم مرغ       1 عدد
خامه زده شده      1 پيمانه

طرز تهيه :

زرده هاي تخم مرغ را با شكر ، پودر … ، شير ،نشاسته و نمك در قابلمه اي مخلوط نموده ، روي حرارت ملايم قرار دهيد ، مرتب هم بزنيد تا غليظ شود زماني كه غليظ شد . وانيل را به آن اضافه كرده و از روي حرارت برداريد . سپس سفيده تخم مرغ را در ظرف تميزي جداگانه با همزن برقي هم بزنيد ، تا كاملاَ سفت شود ، بطوريكه شكل همزن برقي روي آن محو نشود ، سفيده را با مواد بالا مخلوط كرده باهمزن برقي هم بزنيد تا كاملاَ سفت شود ، كمي مايه آماده شده پودينگ را در گيلاسهاي زيبايي ريخته ، سپس مقداري خامه روي آن ريخته و مجدداض مايه پودينگ را روي خامه بريزيد ، به اين ترتيب پودينگ و خامه در گيلاس روي هم قرار مي گيرد .

منبع:آشپزی

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *