کد خبر : 7750
تاریخ انتشار : دوشنبه 5 خرداد 1393 - 19:10

  مواد لازم: روغن زیتون: يک قاشق غذاخوري پيازچه خلال شده: يك دسته سير خرد شده: يك حبه گوجه فرنگي پوست گرفته و خرد شده: 4عدد آرد سبوسدار: 3 قاشق غذاخوري شير: 4 قاشق غذاخوري خامه زده شده: دو سوم ليوان تخممرغ: 4 عدد جعفري خرد شده: 2 قاشق غذاخوري كره نرم شده: 2 قاشق

 

مواد لازم:

روغن زیتون: يک قاشق غذاخوري
پيازچه خلال شده: يك دسته
سير خرد شده: يك حبه
گوجه فرنگي پوست گرفته و خرد شده: 4عدد
آرد سبوسدار: 3 قاشق غذاخوري
شير: 4 قاشق غذاخوري
خامه زده شده: دو سوم ليوان
تخممرغ: 4 عدد
جعفري خرد شده: 2 قاشق غذاخوري
كره نرم شده: 2 قاشق غذاخوري
نمك و فلفل سياه: به ميزان كافي

طرز تهيه:

فر را روي 180 درجه سانتيگراد يا 350درجه فارنهايت بگذاريد. روغن را درماهيتابهاي گرم كنيد و پيازچهها را در آن بهمدت سه دقيقه تفت دهيد. سير را اضافه كنيد وچند دقيقه حرارت دهيد تا زماني كه سير وپيازچهها نرم شوند.
در اين هنگام سير و پيازچهها را در كف يكظرف سراميكي يا پيركس كه آن را چرب كردهايدخوب پخش كنيد و گوجه فرنگيها را هم بهصورت لايهاي روي آن بپاشيد. آرد و شير را دركاسهاي ديگر آنقدر بزنيد تا يكدست شود و خامهرا كمكم به آن اضافه كنيد، سپس با تخم مرغهامخلوط كنيد. مايع را به مخلوط كره و جعفرياضافه كنيد و با نمك و فلفل خوب هم بزنيد.
در مرحله بعد مخلوط تخممرغ را رويسبزيجات بريزيد و مدت 40-45 دقيقه در فربگذاريد، يعني آنقدر كه وقتي چاقو را در داخلآن فشار ميدهيد آب نداشته باشد. بعد از اين كهخنك شد، آن را ببريد و در ظرف بچينيد..

READ
آموزش ونحوه دوخت چادر کمری (قاجاری)/خیاطی

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *